1.Cestna tekma za DP

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

1.Cestna tekma za DP

OdgovorNapisal/-a nelarozi » 10.04.2008, 20:22

Zanima me kdaj bo možno videti število prijav? Do sedaj se je na forumu vedno obnavljal spisek prijavljenih, na uradni strani ZAMSA pa tega spiska ni! Mogoče bi se lahko poleg prijave naredila še ena stran s spiskom prijavljenih tekmovalcev. Samo za v razmislek :)) .
Chassis: Team Losi JRXS Type R
Power: Team Tekin - Trak Power

http://www.tesnila.com
http://www.brisalci.com
Uporabniški avatar
nelarozi
Naš človek :)

Kraj: Rocen

Re: 1.Cestna tekma za DP

OdgovorNapisal/-a Čur » 10.04.2008, 20:59

Resnično ne vem v čem je težava, da organizator ne objavi spiska prijav na tem forumu, saj je to le v dobro tako modelarjem, tekmovalcem, organizatorju in nenavsezadnje tudi morebitnim gledalcem.

Sicer pa se ne čudim...
11. člen
Svobodna izmenjava mišljenja in misli je ena najdragocenejših človekovih pravic; vsak državljan sme torej govoriti, pisati, tiskati svobodno in odgovarja samo za zlorabo te svobode
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Čur » 10.04.2008, 21:10

1. Jože Murn 1:5 GT

1. Jože MURn 1:8 Rally
11. člen
Svobodna izmenjava mišljenja in misli je ena najdragocenejših človekovih pravic; vsak državljan sme torej govoriti, pisati, tiskati svobodno in odgovarja samo za zlorabo te svobode
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a Čur » 10.04.2008, 21:12

Imel težave s prijavo:
če imaš 2,4 giga in ne prijaviš rezervne frekvence si u piz.. - neveljavna prijava!
11. člen
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 11.04.2008, 00:14

@čur: Meni je sistem potrdil prijavo, res pa je da sem dal znak " / " pod rezervno frekvenco (uporabljam 2.4 GHz). Bi pa vseeno bilo fino videti, če je sistem res sprejel mojo prijavo (torej spisek bi bil več kot dobrodošel). Še posebej je nastala zmeda, ker sem se prijavil naenkrat za dve različni tekmi...
Čisto dobronamerno: Mislim da bi seznam prijavljenih že v času trajanja prijav le pripomogel k preglednosti, v tem da človek šele po zaključku prijav vidi kdo je in kdo ni pa ne vidim prednosti...bolj kot red oziroma karkoli že je prisotna živčnost;))

Rad bi pa samo dopisal, da se mi zdi letošnja sezona državnega prvenstva v avtomodelarstvu kar se tiče promocije, obveščanja in podpore pod vsakršnim nivojem, ki bi si ga takšno tekmovanje zaslužilo. Ob poplavi vseh mogočih dirk in pokalov, ustanovljenih s takšnimi in drugačnimi interesi, je DP tako kot že dolgo ne porinjeno v ozadje. Poraja se vprašanje, če si slovenskega državnega prvenstva sploh kdo želi? Nekateri od nas si ga še vedno, ampak velikemu številu tistih, ki bi na DP imeli kaj pokazati, pa te tekme niso nič drugega kot nepotrebno zlo, za katerega je potrebno plačati še celih 30 EUR za licenco. Verjamem pa da bi se, če bi državnega prvenstva ne imeli, kar naenkrat našlo veliko ljudi, ki bi vsi v en glas zatrjevali, da slovensko avtomodelarstvo bolj kot kaj drugega potrebuje državno prvenstvo in brez tega nikakor ne gre. Povsem jasno mi je, da to kar imamo v Sloveniji ne bo nikoli doseglo nivoja recimo Avstrije že iz samih dejstev, ampak žalostno je, da so pri nas prisotni tudi drugi razlogi...

l.p. Ales
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a nejcnm » 11.04.2008, 07:26

Še slabih šest ur pa se bo vse videlo kdo je in kdo ni prijavljen.......jeeeeeee :!: :!: :!:
1. mesto Državno prvenstvo 1:8 rally 2009
2. mesto Državno prvenstvo 1:8 rally 2008
3. mesto Državno prvenstvo 1:8 rally 2007
Uporabniški avatar
nejcnm

OdgovorNapisal/-a Čur » 11.04.2008, 07:31

Aleš: v celoti strinjam
Prijave: napačno sem prijavil 1:8 Rally (frekvenca). Kje lahko popravim?
11. člen
Uporabniški avatar
Čur
Stara sablja

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 12.04.2008, 08:25

Jaz ko sem se prijavil sem dobil potrditev da sem na dirko prijavljen ;)

LPA
Jetforce
----------------------------
----------------------------

Kraj: Maribor

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov