Moderator: Jetforce
buddha_luka napisal/-a:ja res je da ste v jesenicah že organnizirali dirko na blatnem terenu (zadnja dirka za dp 2007)
samo problem v kopru je bil -vsaj kakor sem jest razumel- da se ne da postaviti proge zaradi preveč razmočenega terena in zato ker je zemlja nanošena
vpetek sem klical g. Kljuna in mi je povedal da so bili na lokaciji in da se zemlja kar ugreza in zaradi tega pravočasna postavitev proge ni bila možna
spock5 napisal/-a:no jest bi sam se tok dodal
vsi se tok utikate v pravila kaksno pravilo pa je to da lahko organiziras tekmo pa celo za dp ce sploh proge nimas saj se niso datumi dolocali pet al deset dni nazaj razumem ce gre za pokalno dirko kaj tacga pa za dp ne gre
mi smo tudi leta2004 hoteli organizirat dp pa sploh lokacije se za progo nismo mel tko da smo to prestavili na 2006
hvala za pojasnila ze vnaprej (smart guy)
spock5 napisal/-a:no jest bi sam se tok dodal
vsi se tok utikate v pravila kaksno pravilo pa je to da lahko organiziras tekmo pa celo za dp ce sploh proge nimas saj se niso datumi dolocali pet al deset dni nazaj razumem ce gre za pokalno dirko kaj tacga pa za dp ne gre
mi smo tudi leta2004 hoteli organizirat dp pa sploh lokacije se za progo nismo mel tko da smo to prestavili na 2006
hvala za pojasnila ze vnaprej (smart guy)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov