Dirka je meni bila OK. V 17T skupini B smo zadnji krog vedno še za hec peljali pa ga je vedno štelo.
Če vidiš pač da včasih prehitro končaš pa pelji še en krog za ziher.
Drugače pa so bili moteči kamenčki na progi - v modelu. Tako, da fantje naslednjič mehka široka metla 2-3 komade pa 4x toliko rok in nog pa je problem rešen.
Ampak je treba celo dvorišče pomest

. Mogoče bi pomagala tudi kakšna gasilska cisterna in z pritiskom oprat prostor samo je potem veliko vode gor.
Nekateri so prišli prvič ali drugič na dirko, pa bi sedaj radi razveljavili dirko? Se vam zdi to pošteno?
Glede na to kje ste bili uvrščeni tudi, če vam prištejejo najhitrejši krog nevem, če bo veliko razlik v rezultatu.
Vseeno sem šel na dirko vozit in da se mi rezultat tudi šteje pač sem tako peljal - j.... ga.
Mogoče bi v ponovni vožnji imeleč sreče ali pa bi bolje peljal pa bil bolje uvrščen. Rezultat pa je kak je. Tak smo vozili.
Glede sodnika pa - meni se je zdel v mojih vožnjah pošten in korekten - se nismo zaletavali
Če ste pa nekateri bolj nasilni pa ... vozite bolj fer pa nebo potrebneih 10 sodnikov na tekmi in zamer.
Če pa se tekma razveljavi je moj model in vsa oprema za elektro kategorijo v prodaji

Ugodno.
Še dobro, da imam 1:10 nitro model bom pač spet tam bolj sodeloval.