Prava vročinska dirka
Meni je bilo ok,v kvalifikacijah so mi malo nagajali armortizerji in gume..za finalne voznje
pa sem zamenjal prednje armortizerje in je bila voznja vidno boljsa
Na koncu je pac nekaj zatajilo od vrocine ali kaj,se ne vem ker nisem razdiral avta,nekaj
zagotovo je..
Na koncu mi je nesrecno eden izmed voznikov 1/8 razbil "kufer" za orodje,jebat ga res da se zgodi,ampak tako
pac je..zadevo si bom moral zdaj kupiti sam

Me zanima kaj bi kateri lastnik naredil da bi se mu pocil ta
ponoreli avto v kaksno bajo pa polomil dele pred finalom,bilo bi res super zanimivo..
Upam da moj nikdar ne popizdi in komu kdaj kaj kje polomi..
Če bi sosedu recimo polomil kaksno drevo ali zlomil kaksno steklo,verjemite da ga nebi lepo gledal...
Glede organizacije:
-super zorganizirano,vse ok,tudi ponovitev štarta je bila ok,pohvale ELO-tu
-proga sama po sebi ok,vendar zelo nepredvidljiva,mene osebno in verjamem da se ostale je
na edinem ravnem delu kar dvignilo v zrak in avto premetalo..
-
ODER-ZAMS pravilnikOder mora biti dovolj visok, da omogoča dober pregled nad celotno progo, širok pa najmanj 1.25m. Oder mora biti
zaščiten pred vremenskimi vplivi(sonce,dež..) Biti mora postavljen tako,da omogoča vsem tekmovalcem-
voznikom enak pregled nad stezo, da jih ne motijo nikakršne ovire.Za vsakega tekmovalca mora biti na odru
prostora 0.8m, torej mora biti dolg najmanj 8m.
Prvo,na oder smo morali hoditi po eni leseni "zjebani" lestvi,potem oder brez strehe v najbolj vročem
vremenu kar je možno,komanda je bila totalno žgeča,v eni točki se ni dalo videti proge kje se lahko zacne
zavijati..
Moje mnenje: Oder mora imeti streho po DP pravilniku,da lahko oz. imamo vsi enake pogoje za voznjo-dirkanje,
tega tukaj ni bilo,eni so se pač znašli ker so imeli v avtih svoje dežnike in si jih lepo prilepili na dele odra in so lepo
imeli senco ves čas tekmovanja(mislim da od polfinal za 1/6),skratka to ni to,sploh ne vem kako
lahko ZAMS dopusti da se dirko izvede brez strehe nad odrom..ali pa se ne drzijo pravilnika...
Tudi proga pomoje ni primerna za DP,saj neposredna blizina cesta povzroca pravo nevarnost, zaradi same
strukture proge mi je avto tako ob zanki vrglo v zrak in pristal sem na cesti,hvala k**** da ni bilo avta,če ne adijo..
Videli smo tudi premetavanje,ki se zaradi klanca ni koncalo skoraj do konca proge..Sam sem tudi dobil
Stop´n´go zaradi krajsanja proge,kaj ko pa se ne mores ustavit po klancu navzdol..to je cisto brezveze..
Se vidimo na Jesenicah!
LP,Slaviša