Po 3. dirki za DP off-road Hrastnik

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

Re: Po 3. dirki za DP off-road Hrastnik

OdgovorNapisal/-a reaktor » 27.06.2008, 22:57

Dajte no,
če že vsi tako dobro poznate pravilnike, bi bilo bolje, če bi prepoznali svoje napake.
Dejstvo je, da vsi vozimo OFF ROAD, kar pa seveda pomeni, da se podlaga in posledično vozne razmere spreminjajo iz kroga v krog. Prav tako je vsem sijalo sonce, če že ne kot vozniku, pa kot pobiralcu ob progi.
Torej, v čem je problem?
Problem je v tem, da so zmagovalci premagali razmere, ki so bile za vse enake in premagali vas, ki se niste bili sposobni premageti razmere.

škoda, da niste na tekmi wc-ja več uporabili, bi lahko potem tu manj srali...

Ha, ha, ta je dobra....

Kolegi modelarji, v našem hobiju je potrebno vedno iskati kompromise in pri tem kolikor se da uživati :idea:

ELO, daj za nas, ki uživamo.
Uporabniški avatar
reaktor
Član

Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Nightwish » 28.06.2008, 01:35

....ta je huda :D:D:D:D

Ah na takele zadeve pa moram tudi jaz odgovorilti.

Proga se mi je zdela tehnično zelo zahtevna......meni to ne odgovarja tolk (sem začetnik v OFF ROAD) ampak se dirke nisem branil in imel sem se super kljub okvaram sem si nabral nekaj izkušenj in če bo še kaškšna dirka v hrastniku se je 100% udeležim.

ELO......Super organizacija, super priprava dirke,.....oder pa je bil za vse enak.

Naslednja zadeva se ne tiče nobenega udeleženca dirke:
predlagam, da od zdaj naprej drugi organizatorji poskrbite za ustrezno sončno, veterno, protivlažno in ostalo zaščito...

Organizatorji bodočih dirk morajo poskrbeti za vlažnostno zaščito, da PiČ.E ne bodo vlažne in se ne bodo branile tovrstnega terena in pljuvanja :lol: :lol: :lol:

Off road je pač off road......in avtki bodo leteli levo ter desno.....

Čestitke vsem udeležencem ter zmagovalcem.......še posebej LRP-jevcem
:roll: Blue Is Better :roll: :lol :lol:
Uporabniški avatar
Nightwish
Naš človek :)

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

OdgovorNapisal/-a jannyy » 28.06.2008, 02:21

Proga se mi je zdela tehnično zelo zahtevna......meni to ne odgovarja tolk (sem začetnik v OFF ROAD) ampak se dirke nisem branil in imel sem se super kljub okvaram sem si nabral nekaj izkušenj in če bo še kaškšna dirka v hrastniku se je 100% udeležim.

ELO......Super organizacija, super priprava dirke,.....oder pa je bil za vse enak.

Strinjam se z vseem...
Podpis ... :D
Uporabniški avatar
jannyy
Forumski veteran

Kraj: Koper / Škofije

OdgovorNapisal/-a buddha_luka » 28.06.2008, 08:53

kot organizator očitno nisem uspel zadostiti vsem tekmovalcem, saj smo postavili slab oder, čudno pisto, ki je očitno ogrožala ne samo tekmovalce temveč tudi občane,...

glede poškodb pa tole;
meni je na prvi tekmi podivjan model avtomobila poškodoval odbijač osebnega avta. sem bentil? ne. sem otem pisal po forumih in jamral ostalim? tudi ne.

SE STRINJAM!!!

naslednič ko bo meni ali komu drugemu avto ušel izpod nadzora bom pazil (čeprav ne bom imel nadzora nad avtekom) da
se ne bom kam zaletel in bom bajo zagonil v drevo. Sam k mi boste pol pa okoljevarstvenike nakopal na vrat...

no da tako povem jaz sem bil prvič v hrastniku pa sem bil vseeno zadosti pameten da sem sabo prinesel marelo
ki sem jo kasneje dal na oder da nam je delala senco

shaq če si imel probleme z vročino bi preprosto spakiral in odšel ali pa sploh ne bi prišel...

drugič pa pojdi en dan prej pogledati če ima oder streho pa potem ostani doma.

pogoji so pa bili za vse enaki: meni bi tudi lahko baja letela na cesto - pa mi ni !

in ne boš verjel meni je v škatlo od baje (kjer imam vse dele...) šprical nitro iz enega izmed buggyjev

zdaj so ti deli umazani zatotorej uničeni zato bom zahteval odškodnino od tega voznika ker ni imel zadosti oddaljene boxe
lp. Luka čuden
Elcon cleon mmx 1:6
KOpropo eurus ex-10 black edition
Lrp blast 10 bx 1:10
Lrp shark full tuned 1:18
HB cyclone-s drift 1:10
Državni prvak 1:6 2010,2011
Evropski prvak 1:6 2011
SM SE MAL POHVALU ANE!?
Uporabniški avatar
buddha_luka

Kraj: logatec

OdgovorNapisal/-a buddha_luka » 28.06.2008, 09:03

pa še nekaj kar se tiče tvoje vožnje v finalu ko te je avto začel j***

si se vozil poprogi v obe smeri kakor da je to test plac in da na tej progi ne poteka finalna vožnja

si predstavljaš da bi takrat zadel kakšnega od vodilnih in mu odlomil roko

a veš on bi si moral to tudi sam plačati pa še igubil bi svoje dosežke

kle pa ne boš j*** organizatorja ker tega ni opazl al kaj?!?
lp. Luka čuden
Elcon cleon mmx 1:6
KOpropo eurus ex-10 black edition
Lrp blast 10 bx 1:10
Lrp shark full tuned 1:18
HB cyclone-s drift 1:10
Državni prvak 1:6 2010,2011
Evropski prvak 1:6 2011
SM SE MAL POHVALU ANE!?
Uporabniški avatar
buddha_luka

Kraj: logatec

OdgovorNapisal/-a japko » 28.06.2008, 09:21

O, pa se je spet razvila in napolnila naša temica.

Dajte rajši kakšne slike gor, pa manj se kregajte.
MARTAM KOT ES AD JLESKUB MES RETAM
Uporabniški avatar
japko

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ShAq^ » 28.06.2008, 17:00

Spet zahajate v neke debate..

Tako je pac bilo,sem se nekaj naucil..drugic bom imel s sabo en 3cm debel zelezni kos,da ga bom postavil
pred svojo mizo in bo moj problem resen.. :wink:

To da STE imeli senco ste bili posamezniki,jas sem se skliceval na pravila,ki narekujejo da moramo
imeti vsi iste pogoje..in v katerih pise da streha mora biti,zakaj bi potem hodil en dan prej gledat ?
Meni se je zdelo samoumevno da bo to urejeno...

To da pa sem zapeljal enkrat gor po boxih in se obrnil pa je res bila moja napaka,saj sem skusal odkriti napako
zaradi katere avto ni deloval in sem se vrnil da ja nebi ogrozal drugih po ostalem delu proge,kar tudi nisem..
zato sem tudi odstopil..

Ce pa je tebi nitro sprical v torbo pa je tvoj problem,bi pa rekel lastniku le tistega buggy-a da naj ga drugace
obrne pa bi mel resen problem in tvoje dele,orodje.. :roll:

Jas sem se nekaj na tej dirku naucil,kufer je ze zalepljen in se bo sluzil svojemu namenu!
In jas osebno nisem prisel zmagat,ampak se zabavat in navozit avta po neki drugi progi..

Toliko od mene! Se vidimo na Jesenicah ;))

Dajte raje nekaj slik prilimat pa bo boljse :wink:

LP
Uporabniški avatar
ShAq^
----------------------------

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a SPEEDMOJSTER » 28.06.2008, 21:03

Elo in Minerva je opravila pošteno delo, Glede proge pa samo to , to je OFF-ROAD ;))

Čestitke zmagovalcem!!
L. P. Aleš & Gusti O.
Uporabniški avatar
SPEEDMOJSTER

Kraj: Kamnik

OdgovorNapisal/-a DobnikarA » 28.06.2008, 21:11

Pozdravljeni,

jaz mislim, da če bi povprašali tekmovalce (take ki se na forumu ponavadi ne oglašajo), bi dobili skoraj enotne odgovore, da je Hrastniška tekma med vsemi ena najbolj priljubljenih, nekaj posebnega, ekskluzivna,.. Tudi zato ker ni strehe na odru. In ni je bilo na katerikoli dirki v Hrastniku. Pač to ni samo dirka za DP. In blagor tistemu, ki zna 30 (ali kolikor pač že) strani našega pravilnika na pamet, da lahko potem "premalo uporablja WC na tekmi". Dejansko me skrbi, da se za poznavalce pravilnikov v Sloveniji ne bo dalo več narediti dobre dirke. Ne "ne bo", ne da se je. Na vsaki dirki vam najdem še tako malenkost, za katero lahko vplačam kavcijo in zagotavljam vam, da bi se pritožba razrešila v moj prid. Kaj hočemo, tako pač je. Ampak do sedaj s tem ni bilo problemov in verjamem da bo tako tudi v bodoče. Vsaj če bodo na tekme hodili ljudje, ki se dejansko pridejo zabavat.
Res bi bilo morda dobro razmisliti za v bodoče, da pravila skrčimo na tisto najnujnejše (tako npr. s 30 strani na kake 3) - bi bil vsaj red, ker zdaj ga očitno ni.

LP Ales
šit, spet imam prav...
Uporabniški avatar
DobnikarA

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a stare » 30.06.2008, 23:26

Zdravo.

No gospod Elo,če se mav spomniš nazaj, k smo bli na sestanku, si glih ti ZAHTEVAL STREHO NA ODRU.Ker te je enkrat sonce popeklo,po nogah.Zato bi blo lepo če bi se držal pravilnika.Mi smo na Jesenicah šli takoj v akcijo,pa postavl tak oder da ma streho.Pa sej je tko vse en kurac,se jih tko bl mav drži pravilnika.Zato tud Topspeedovci ne bomo pomoje še nekaj časa vozil DP.Kukr bo pa tko kukr mora bit se pa vidmo na DP-ju.

lp.Mare
Off road pista se že dela.
Uporabniški avatar
stare

Kraj: Bled

OdgovorNapisal/-a ELO » 01.07.2008, 07:24

jaz nikoli nisem zahteval strehe na odru...
zakaj bi jo le?
je pa res da sem od nekoga pobudo cinično komentiral, da me je opeklo po nogah. v hrastniku. na moji tekmi...
kaj a misliš da bom v lastno skledo pljuval???

jaz sem še iz tistih časov, ko smo vse tekme vozili na odrih brez strehe, ko še ni bilo tolmina. edino v zagrebu smo bili pod streho.
in verjemi, ko smo vozili v dežju, z vrečkami čez komando smo se imeli lepo in noben ni bentil...
to so bili časi pravih moških...

dejstvo je tudi, da marsikaterega tekmovalca niso motile niti grbine niti "nepreglednost".
seveda, to so bili dobri tekmovalci, ki znajo stil vožnje prilagoditi terenu in jih ne zmoti, da morajo po ravnici zavirati, ker se proga nadaljuje v ovinek.

nekatere je mogoče zmotilo tudi to, da je bila tekma v hrastniku in so morali vstati 12 minut prej kot bi sicer.
nekatere je mogoče zmotilo tudi to, da so morali daleč peš hoditi gledati rezultate.
nekaterim ni bila všeč bela barva, s katero je bila označena proga, pa bi raje imeli zeleno na zeleni podlagi.
nekaterim ni bilo všeč laško pivo, pa so pili union.
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a ELO » 01.07.2008, 07:48

sličice proge pred tekmo.
Priponke
pista1.jpg
pogled1
pista2.jpg
pogled2
pista3.jpg
pogled3
Bizgec jaz, bizgec ti, bizgeci mi vsi!!!
Uporabniški avatar
ELO
MSM forum moderator

Kraj: Dol pri Hrastniku

OdgovorNapisal/-a A.D.P. » 02.07.2008, 17:18

.... :idea:
Anže
http://www.cerne.si

MD MINERVA - sekcija P.I.T.A.
Do real professionals ever push their luck?

Slika
Uporabniški avatar
A.D.P.

Kraj: Ljubljana - Šentvid

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 02.07.2008, 23:49

ELO napisal/-a:nekaterim ni bilo všeč laško pivo, pa so pili union.

Ah to pa je največji prekršek hrastniške dirke ; kajne ELO ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jetforce

Kraj: Maribor

Prejšnja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost