Za nami je ena najlepših dirk kar sem jih do sedaj doživel v LRP -ju. Kljub slabemu vremenu zjutraj smo z dobro voljo vztrajali in dočakali prelep sončen dan. Z doseženim rezultatom sem tudi več kot zadovoljen predvsem pa sem zadovoljen z zadnjo finalno vožnjo, kje sem naredil zelo malo napak.
Vsem sotekmovalcem se zahvaljujem za res fer dirkanje in veliko razumevanja, ko me je v ovinku zaradi odpovedi prvega pogona zavrtelo v nasprotno smer kar je marsikoga zmedlo...
Se kar strinjam s Kurty-jem, da je bila včeraj ena najlepših dirk letošnje sezone, še posebej glede na to, kar je obetalo jutranje vreme Dobra volja, super vreme, skratka, res lepa nedelja.
Še posebej pa se moram zahvaliti organizatorjem, ki so poleg dobre organizacije dirke poskrbeli tudi za to, da kljub manjšim zapletom nisem ostal brez kosila (hvala Lesi)
All Electronic components run on smoke. You let the smoke out and it no longer works. Spektrumized driver.
Jaz tudi moram reci da je to bila ena od talepsih dirk, od kareih sem doslej vozil. Res bravo fantje !!! na naslednjo dirko pri vas pridem 100% Vreme se naj je naklinino, ce prav na zacetku ni tako zgledalo.
Vsem Classic voznikom ki zelijo pa dam svoje Setup podatke na razpolago. Potrebno mi je samo na PM svoj e-mail naslov poslat. Moram reci da je Classic kategorija zelo zanimiva, ker vsi vozijo enake Chassije in imajo vec ali maj enake pogoje. Odvisno kaj znas iz tega narediti. To je bila moja prva in zadnja dirka v kategoriji Classic. Bil sem pac radoveden kako hitro se da z ciglom peljati in kako drzi v ovinkih.