Napisal/-a mihah » 27.04.2009, 11:40
Po letu 1992 sem ponovno poskusil offroad tekmovanje. Organizacijo se težko primerja, sedaj so LCD monitorji povsod... kar pa se ni dosti spremenilo je pa živčnost tekmovalcev na odru...
Žane je bil v sredo na suhi prašni progi izjemno hiter, sam pa sem imel probleme s slabim sprednjim oprijemom... potem pa sem še polomil interni prenos...
V petek sem popedenal prenos in zamenjal 1000 olje v diffu za 3000. V trgovini je bil na zalogi samo HD drive zobnik (20 zob, originalni 5T ima 19 zob) in tako imam sedaj v 5T enak prenos kot 5B. V soboto sem bil sodnik na helikopterski tekmi v Lijaku in se mi zvečer ni dalo šraufati do konca, pa sem šraufal v nedeljo zjutraj ob 4h...
Proga se je postopoma sušila in močno zgladila na določenih delih. Vendar se oprijem ni povečeval, mogoče le za malenkost. Vsi 5B so imeli probleme s prevelikim sprednjim oprijemom, to sem opazil takoj zjutraj, ko sem poskusil nove sprednje 5B gume. Po mojem bi jih bilo potrebno zmodificirati... Originalne 5T gume so tako ponudile soliden oprijem, dolg prenos skupaj s sprogramirano 4PK je naredil avto vozen. Zgornja igla sem imel tudi bolj kot ne odprto.
3 x po 5 minut mine kar prehitro, motor se komaj ogreje... priznam, v kvalifikacijah sem bil marsikdaj pregrob, zato pa sem v finalu šel na fair play. Vsekakor pa se bom naslednjič glede na ostale tekmovalce bolj potrudil. 45 minutni finale mi je minil prehitro, čeprav sem v zadnjih 8 minutah vozil mnogo počasneje zaradi manjkajočih treh vijakov v obroču na zadnji desni gumi. Naslednjič bo potrebno zadnje gume narediti vse na stop matice...
Holc Speed Challenge trofejo na prvi tekmi je pobral Aleš Ogrinec s Kyosho 1:8 Buggyjem (če me spomin ne vara 65 km/h), rezultate bom objavil kasneje, ko v roke dobim papir. Aleš, čestitam!
Me veseli, da je Sandi prišel na tekmo samo zaradi tega. Upam, da ste uživali tudi vsi ostali, naslednjič lahko merimo na drugi strani, predlogi dobrodošli. Naslednjič upam, da bomo videli tudi kakšno sedmico ali celo osmico???
Po tekmi me je presenetilo to, kako hitro ste se vsi pobrali. Nisem imeli niti časa čestitati, niti spregovoriti kakšno besedo, se spoznati.... ura je bila nekaj čez pet, proga pa popolnoma prazna. Hvala "reaktorju", da se mi je predstavil, hkrati pa škoda, da nisva mogla po tekmi kakšno reči... tako sva do nekaj čez šesto uro na prazni progi debatirala z Lesijem...
Komentar na zgornji post:
Sašo, prvo mi ni jasno kako lahko napišeš v prvem stavku super tekma, potem pa v naslednjem odstavku praviš zakaj hoditi sploh na take tekme?
V svoji 18 letni tekmovalni modelarski "karieri" (čolni od "vaških" tekem do SP in hitrostnih preizkušenj v ZDA, letala, avto in heli samo kot sodnik) so vedno najbolj razgrete glave pri avtomobilskih tekmah. Se strinjam, sodnik tebi in večim lahko popolnoma pokvari tekmo ali celo svetovno prvenstvo (doživel na lastni koži) . Če smo neposredni, bi lahko za naslednjič povabili Blazino, ki se je včeraj tudi hitro pojavil na tekmi?
Kot sem že zgoraj napisal, zakaj se ne sestanemo po tekmi in recimo v pol ure podebatiramo in obnovimo dogodke kar se tiče organizacije in tekmovalci med seboj? Tak pogovor je vedno bil in bo najboljši način za reševanje zapletov. Kot sem vedno poudarjam je tipkarjenje na forumu prepozno in veliko bolj škodljivo kot "oralno modelarjenje".
Kaj pa menite ostali?
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...