Lp,
Miha

Moderator: Jetforce
GHOST napisal/-a:Nisem bi zadovoljen z zadnjo finalno vožnjo v kategoriji elektro, kjer so ga namerno ovirali (ne bom ga imenoval, saj sam ve kdo) tako, da ne bi slučajno prehitel katerega "od starih mačkov". To se mi ni zdelo fer, saj se na tak način samo uničuje moralo mladih voznikov.
Potem pa se čudite da je tako malo tekmovalcev.
GHOST napisal/-a:Nisem bi zadovoljen z zadnjo finalno vožnjo v kategoriji elektro, kjer so ga namerno ovirali (ne bom ga imenoval, saj sam ve kdo) tako, da ne bi slučajno prehitel katerega "od starih mačkov". To se mi ni zdelo fer, saj se na tak način samo uničuje moralo mladih voznikov.
nitro-s napisal/-a:V zadnji finalni vožnji elektro sem bil pobiralec in se je lepo videlo, kako je po štartu Šušteršič spustil Rožiča naprej in zapiral Jana zadaj.
nitro-s napisal/-a:Predlagam, da se za sezono 2010 v elektru na DP omejijo motorji (pod 5.0).
Saj zdaj moraš imeti najboljše (predrago), da lahko zmagaš ali da si vsaj konkurenčen.![]()
sheet-boy napisal/-a:GHOST napisal/-a:Nisem bi zadovoljen z zadnjo finalno vožnjo v kategoriji elektro, kjer so ga namerno ovirali (ne bom ga imenoval, saj sam ve kdo) tako, da ne bi slučajno prehitel katerega "od starih mačkov". To se mi ni zdelo fer, saj se na tak način samo uničuje moralo mladih voznikov.
Mislim, da smo vsi pri dovolj zdravi pameti, da vozimo fer. Sploh v elektro, kjer nas primanjkuje. Ampak če že hodimo na dirke, vsaj dirkajmo. Če sta si tekmovalca tako konkurenčna, naj se potrudita in se dokažeta, kdo je boljši. Se bo vsaj tistemu, ki je prišel naprej fajn zdelo, da je to dosegel na pošten način. Drugo bi bilo, če bi ga vodil za en krog. To so dejstva in tako je v vseh vrstah dirkanja.
nelarozi napisal/-a:Mogoče pa gre vam nitrašem v nos da smo že hitrejši po ravninah in po času.![]()
Predlagam, da se za sezono 2010 v elektru na DP omejijo motorji (pod 5.0).
nitro-s napisal/-a:V zadnji finalni vožnji elektro sem bil pobiralec in se je lepo videlo, kako je po štartu Šušteršič spustil Rožiča naprej in zapiral Jana zadaj.
Ti ni bil dober vzgled mladim tekmovalcem.![]()
warlock napisal/-a:Lep pozdrav vsem. Ponavadi nimam navade da smetim po forumu, vendar ker se gre zame se bom tudi razpisal.nitro-s napisal/-a:V zadnji finalni vožnji elektro sem bil pobiralec in se je lepo videlo, kako je po štartu Šušteršič spustil Rožiča naprej in zapiral Jana zadaj.
Ti ni bil dober vzgled mladim tekmovalcem.![]()
Že takoj po končani finalni vožnji ko me je Janov oče napadel z obtožbami da sem Jana zadrževal, pa sem ga samo čukasto gledal. Zakaj bi jaz zadržal Jana in spustil Boruta, katerega sem moral prehiteti da sem osvojil 3. mesto. To je čisti nesmisel. Že janovem očetu sem povedal da nikakor nisem kogarkoli zadrževal nalašč, če je kdorkoli zmožen me prehiteti bo to tudi naredil.
Lovro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov