INFO:
Prijavnica:
Prijavljeni:
Trenutno je prijavljeno 11 ekip in ena je iz Slovenije - Team Mobil

Moderator: Jetforce

računica se je izšla...

zajamsek napisal/-a:Res da imajo avstrijce bolše proge kot mi, pa vseeno nimajo bolših voznikov od nas.
![]()
![]()

In čeprav je imela dirka bolj kot ne prijateljski namen pa je vseeno lepo, ko se trud po 4 urah izplača. V tem časovnem razponu je bila dirka povsem drugačna, saj se je po mojem mnenju uspeh meril predvsem v izbiranju kompromisov in konstantnosti ekipe. Mislim da sva ga oba skupaj v celi dirki ven ustrelila le kakih 4-5x, vozila sva čimbolj defenzivno in se izogibala "kaskaderjem" (pač enkrat tudi to ni uspelo), motorji so bili nastavljeni zelo na ziher, gume in avto sva poskušala maksimalno ohraniti ves čas dirke...In to nama je na koncu dobro uspelo in tudi prineslo rezultat,seveda ob dobrem mehaniku v boksu, ki tanka in pazi na drugega med tem tem ko ti počivaš, polniš baterije, menjaš gume ali servisiraš avto. Ko je Žane moral menjati zadnji konec je bilo treba gor ostati precej dlje sem ohranjal gume in z enim kompletom gum odvozil dobrih 50 minut. Ko mi je v kmalu na začetku tretje izmenjave dokončno pobralo sprednji jermen se je bilo treba vozit z zadnjim pogonom. In ker časa za jamranje ni bilo je šlo tudi to in smo obdržali prednost...Noben od naju tudi ob težavah ni izgubil glave. Ta dirka je bila dolga...Na koncu pa je bilo res napeto, saj je moj Picco brez servisa in z že dobrimi 20L pred to dirko dokončno odgaral svoje, tako da je prednost skopnela in sva jo združno z enim avtom tudi obdržala...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov