Napisal/-a milanspringer » 13.04.2010, 13:00
Jaz bi se pa v prvi vrsti zahvalil pretežno eni in edini osebi, ki mi je pomagala pri tistih problemih, ob katerih več sam nisem mogel naprej. In ta oseba je seveda gospod STANKO KOKOL, kateri je žrtvoval trenutke svojega treninga za pomoč pri nastavitvah, motorju in še kje. Skratka Stanko si življenjski človek in to je to kar ŠTEJE! Tudi jaz sem začetnik in brez tvoje pomoči mi ne bi uspelo. Si tisti edini, ki mi je znal pristopiti, se nasmejati, se pogovarjati, razglabljati in to čisto brez kakršnihkoli zadržkov ali znakov faušije ter zahrbtnosti. To je to za kar se splača imeti IN UŽIVATI V takem HOBY-ju!!!
Glede tega kaj se ti je zgodilo oziroma kar ti je nekdo storil pa bi povedal samo to, da mi je že dolgo znano, da bi nekateri za stopničko naredili vse in šli preko trupla. Žalostno, a resnični in SKRAJNO NEPROFESIONALNO!! Ne pozabi na besede modreca, ki je vztrajal pri svoji tezi oziroma trditvi, ko je rekel"in vendar se vrti"! Življenje je bumerang, dobro se z dobrim vrača, slabo pa s slabim in tako naprej. Sicer si pa človek, kateri ta dejstva že dodobro pozna iz svoje Življenjske Fakultete.
Tudi jaz sem bil deležen neprofesionalnosti sotekmovalcev, ko se je nekdo zaletel vame v bok in mi s tem poškodoval transponder tako, da mi je vtrgalo žico, kar posledično pomeni, da mi več ni štelo oziroma registriralo krogov, ki sem jih prevozil v polfinalu. Nekateri se pač ne zavedajo, da na veliko žalost nimamo začetniki takih voznih izkušenj ter znanj, da bi se znali pravilno umikati in voziti, kot bi si nekateri to želeli. Še več, namesto, da bi te ta oseba posvarila pred napakami, se pa pojavi spet tista zahrbtnost, ko ti to pove za tvojim hrbtom. Bravo GENTLEMENI!!
Tudi jaz bi rad čestital vsem tekmovalcem za vse dosežene rezultate.
Posebna zahvala za moralni in etični ter prijateljski oz. kolegialni odnos osebi iz Ljubljane, ki mu je ime Tadej.
VSE DOBRO-BEST REGARDS,
Milan jr.
PER ASPERA AD ASTRA...