PO 2. dirki - 1. cestna dirka za DP SLO

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

PO 2. dirki - 1. cestna dirka za DP SLO

OdgovorNapisal/-a Jan » 11.04.2010, 20:49

Škoda, da ni bilo elektro tekmovalcev (pa čeprav so se prijavili trije) :-l :-l :-l :-l :-l

Slike zmagovalcev :

1_5_Dirka&DP.JPG
Kategorija 1:5 (Zmagovalci dirke in DP-ja)
1_5_Dirka&DP.JPG (92.21 KiB) Videno 5850 krat

1_8_Dirka.JPG
Kategorija 1:8 (Zmagovalci dirke)
1_8_Dirka.JPG (91.87 KiB) Videno 5850 krat

1_8_DP.JPG
Kategorija 1:8 (Zmagovalci DP-ja)
1_8_DP.JPG (90.34 KiB) Videno 5850 krat

1_10_Dirka&DP.JPG
Kategorija 1:10 (Zmagovalci dirke in DP-ja)
1_10_Dirka&DP.JPG (95.42 KiB) Videno 5850 krat

trk.JPG
Tudi to se je dogajalo .....
trk.JPG (68.22 KiB) Videno 5850 krat

guma.JPG
Takšne gume so imeli nekateri po dirki !!!!
guma.JPG (62.38 KiB) Videno 5850 krat
Lp Jan
Uporabniški avatar
Jan
----------------------------

Kraj: Maribor

Re: PO 2. dirki - 1. cestna dirka za DP SLO

OdgovorNapisal/-a JC Borcy » 12.04.2010, 01:31

LP, Borut
Uporabniški avatar
JC Borcy

OdgovorNapisal/-a jannyy » 12.04.2010, 13:03

Jaz lahko dodam le to da toliko kolikor sem se tale vikend navozil in užival pa res nisem že dolgo.
Sicer je znano avstrijsko vreme ponagajalo ma ni bilo hudega.

Še par slik od 1:5 kategorije:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
jannyy
Forumski veteran

Kraj: Koper / Škofije

OdgovorNapisal/-a cuoresportivo » 12.04.2010, 17:19

Čestitke vsem tekmovalcem. Lepo je bilo.

SLIKE Z DIRKE
Lep pozdrav(best regards)
Aleš Berce

www.fotobanda.si
www.tehnox.si
Uporabniški avatar
cuoresportivo

Kraj: Šentilj\Slovenia

OdgovorNapisal/-a AndrejG » 12.04.2010, 20:35

Čestitam vsem tekmovalcem za osvojena mesta :clap: :clap:
LP, Andrej
Uporabniški avatar
AndrejG

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 12.04.2010, 23:50

Čestitke zmagovalcem. :ymapplause:

Spet je zanami en lep dirkaški konec tedna. B-)

Vreme nam ni bilo najbolj naklonjeno. :ymblushing:

Čez celo dirko nismo vedeli, katere gume bodo prave za dirko. :-\

Je deželo, pa je spet nehalo, pa sonce, pa spet dež ...

Z svojo vožnjo zadovoljen do trenutka, ko me je neizkušen (neučakan) tekmovalec v 20. krogu razbil in sem moral v bokse. x(

Snelo in zvilo mi je izpuh, raztegnilo vseh 5 zmeti in potrgalo dve tesnili. ::(

Z mehanikom sma poizkusila popraviti, a ne za dolgo in je že sedil odstop in razočaranje nad sotekmovalci. :x

Drugače pa je bilo OK. ::)

Zahvalil bi se vsem članom MSM, ki so pomagali pri organizaciji dirke za DP. :-bd

Izpuh.JPG
Zvit izpuh
Izpuh.JPG (33.66 KiB) Videno 5607 krat
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

OdgovorNapisal/-a rrrRRRrrracer » 13.04.2010, 07:40

Ognjeni krst, ki sva ga doživela z Maticem ta vikend, je bil v vseh pogledih fenomenalen in, lahko mirno zapišem, pravi "ognjeni". Vsega je bilo v presežkih. Od dobrih občutkov po sobotnem treningu x_x , do popolnega "podna", ko sva kvalifikacije končala kot zadnja x( , do polfinalne vožnje, kjer je Matic pripeljal fenomenalno drugo mesto :-bd , ki ga je na dirki še samo potrdil z (za naju) odličnim 6. mestom :ymapplause: . Konec dober, vse dobro.

Posebej bi se zahvalil vsem, ki ste nama v trenutkih zmede, panike in nemoči priskočili na pomoč z dragocenimi nasveti, še posebej hvala pa Daliju za vso pomoč in sponzorstvo in da je oba dneva žrtvoval za naju in naju ogromno naučil. Brez vseh vas nama ne bi uspelo. Hvala.

Iskrene čestitke vsem zmagovalcem za fenomenalne vožnje.... in....ja, fajn je bilo. :clap:

Matic že sprašuje kdaj gremo spet, jaz pa čistim avtek in ob vseh poškodbah in poškodbicah na njem me čisto majčkeno boli glava.... b-(
Izdelava spletnih strani http://www.studionova.si
Uporabniški avatar
rrrRRRrrracer

OdgovorNapisal/-a milanspringer » 13.04.2010, 13:00

Jaz bi se pa v prvi vrsti zahvalil pretežno eni in edini osebi, ki mi je pomagala pri tistih problemih, ob katerih več sam nisem mogel naprej. In ta oseba je seveda gospod STANKO KOKOL, kateri je žrtvoval trenutke svojega treninga za pomoč pri nastavitvah, motorju in še kje. Skratka Stanko si življenjski človek in to je to kar ŠTEJE! Tudi jaz sem začetnik in brez tvoje pomoči mi ne bi uspelo. Si tisti edini, ki mi je znal pristopiti, se nasmejati, se pogovarjati, razglabljati in to čisto brez kakršnihkoli zadržkov ali znakov faušije ter zahrbtnosti. To je to za kar se splača imeti IN UŽIVATI V takem HOBY-ju!!!
Glede tega kaj se ti je zgodilo oziroma kar ti je nekdo storil pa bi povedal samo to, da mi je že dolgo znano, da bi nekateri za stopničko naredili vse in šli preko trupla. Žalostno, a resnični in SKRAJNO NEPROFESIONALNO!! Ne pozabi na besede modreca, ki je vztrajal pri svoji tezi oziroma trditvi, ko je rekel"in vendar se vrti"! Življenje je bumerang, dobro se z dobrim vrača, slabo pa s slabim in tako naprej. Sicer si pa človek, kateri ta dejstva že dodobro pozna iz svoje Življenjske Fakultete.
Tudi jaz sem bil deležen neprofesionalnosti sotekmovalcev, ko se je nekdo zaletel vame v bok in mi s tem poškodoval transponder tako, da mi je vtrgalo žico, kar posledično pomeni, da mi več ni štelo oziroma registriralo krogov, ki sem jih prevozil v polfinalu. Nekateri se pač ne zavedajo, da na veliko žalost nimamo začetniki takih voznih izkušenj ter znanj, da bi se znali pravilno umikati in voziti, kot bi si nekateri to želeli. Še več, namesto, da bi te ta oseba posvarila pred napakami, se pa pojavi spet tista zahrbtnost, ko ti to pove za tvojim hrbtom. Bravo GENTLEMENI!!
Tudi jaz bi rad čestital vsem tekmovalcem za vse dosežene rezultate.
Posebna zahvala za moralni in etični ter prijateljski oz. kolegialni odnos osebi iz Ljubljane, ki mu je ime Tadej.

VSE DOBRO-BEST REGARDS,
Milan jr.
PER ASPERA AD ASTRA...
Uporabniški avatar
milanspringer

OdgovorNapisal/-a AndrejG » 13.04.2010, 17:18

Članek iz Red RC:

Nejc Mihelic wins opening round of Slovenian Nats

Slika

Last weekend saw the opening round of the 2010 Slovenian on road National Championships take place at the Morac track in Austria where it was to be Motonica’s day. In the 1:8 class it was Nejc Mihelic who TQ’d the event with his Picco powered Motonica P81. Weather wasn’t too good, with some rain drops all over the weekend and Sunday saw a wet start but it eventually dried out after a few hours and the grip wasn’t too bad to start off with but gradually increased throughout the day. In the final Nejc Mihelic could easily convert with pole position into a 6 lap advantage by the end of the 30 minute race, with Austrian Michael Höller in 2nd and Sasa Matijek in 3rd, completing an all Motonica podium.

Thanks to Nejc Mihelic for the report.
LP, Andrej
Uporabniški avatar
AndrejG

OdgovorNapisal/-a Lojz » 13.04.2010, 17:27

V soboto in nedeljo se je dogajalo marsikaj, kar presega vse meje dobrega okusa. V nedeljo sem imel obilo nepojasnjenih težav, najprej z motorjem v kvalifikacijah nato še z avtom na dirki. Res sem bil presenečen glede na to, da sem stvari sproti čekiral, pravzaprav pa si nisem nič pri tem mislil, dokler mi eden od tekmovalce ni včeraj zaupal kaj se mu je pripetilo. Sicer pa upam, da bo sam kmalu spregovoril o svinjarijah, ki so se dogajale ...

Kakorkoli v tretjih kvalifikacijah mi je brez, da bi karkoli sam nastavljal od drugih kvalifikacij na motorju le-ta kar naenkrat popizdeval od moči in se seveda pregreval!? Temperatura zraka in vlažnost sta bila celi dan praktično konstantna tako, da se zaradi spremembe vremena to ni moglo zgoditi! Sicer pa se je kar nekaj ''izkušenih'' klubskih kolegov in ostalih tekmovalcev brilo norca iz mene v smislu češ, da nimam pojma ... pač OK kisla zajebancija s strani ''prvakov''.

Potem pa finale, ko se mi odtegneta DVA vijaka na istem pulliju in to sočasno!!!??? Mimogrede oba zalepljena z Loctitom tako močno, da jih komaj z imbus ključem v prazno sučem! Poleg tega sem vse vijake še preveril po tretjih kvalifikacijah!? Skratka sprva mi niti na misel ni prišlo, da bi mi kdo lahko po avtu šaril, včeraj po pogovoru s kolegom pa sem bolje pogledal gred, pulli in oba vijaka in kaj naj rečem bolj očitno skoraj ne bi moglo biti kaj se je zgodilo ...

Seveda nimam za to neposrednih dokazov in jih tudi nikoli ne bom imel. Imam pa grenak priokus v ustih, ko grem na kavo v naš klub v četrtek zvečer in se pogovarjam s klubskimi kolegi pri tem pa nikoli ne vem ''kdo'' mi sedi nasproti!?

Trudim se, da bi modelarska scena v Sloveniji živela, pomagam z nasveti, idejami, če le lahko in nikoli ne skrivam zase nekega znanja, porabim ure časa, da kaj pametnega napišem na forum kar bi vsem koristilo in še dodatno ljudi motiviralo k modelarjenju, potem se pa dogajajo take reči ... očitno bo treba avto po vsaki vožnji skrit v torbo in čim manj komunicirat!?

Žalostna je ta naša umirajoča scena.

LP
Xray-REDS-Sanwa
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a racingluka » 13.04.2010, 17:55

Če že veste kdo je biu tako neprofesionalen, nam lahko obvestite, ker meni se zdi to čisto narobe. :-@
Uporabniški avatar
racingluka
Novinec

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ŠKALEC » 13.04.2010, 18:17

Čestitke vsem za osvojena mesta. :ymapplause:

Po prebiranju komentarjev pa vidim, da se imate "fajn".
Uporabniški avatar
ŠKALEC
Forumski veteran

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a AndrejG » 13.04.2010, 18:36

Meni se je zdela dirka zelo razburljiva za kar je poskrbelo predvsem vreme!!! Kar se pa tiče zgornjih postov pa sem mnenja, da nobeden ni šaril po tuji lastnini!!! Ne mi rečt, da se vijak, ki je zalepljen ne more sam odviti!!!!!!
LP, Andrej
Uporabniški avatar
AndrejG

OdgovorNapisal/-a Lojz » 13.04.2010, 18:51

AndrejX napisal/-a:Meni se je zdela dirka zelo razburljiva za kar je poskrbelo predvsem vreme!!! Kar se pa tiče zgornjih postov pa sem mnenja, da nobeden ni šaril po tuji lastnini!!! Ne mi rečt, da se vijak, ki je zalepljen ne more sam odviti!!!!!!

Če si dobro prebral kaj sem napisal in se ti to ne zdi nič čudnega te popolnoma razumem, se tudi meni nebi ampak mislim, ba boš kmalu mnogo mnogo bolj začudeno gledal!

LP
Xray-REDS-Sanwa
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a Lojz » 13.04.2010, 18:58

AndrejX napisal/-a:Kar se pa tiče zgornjih postov pa sem mnenja, da nobeden ni šaril po tuji lastnini!!!

PS: v katerem klubu si pa ti bil član zadnji dve leti? Modra ptica :?:

Brez zamere LP
Xray-REDS-Sanwa
Uporabniški avatar
Lojz

OdgovorNapisal/-a AndrejG » 13.04.2010, 19:12

Brez zamere LP

Ni panike ;) Vendar res težko verjamem, da bi kdo to počel. Ali pač :--?
LP, Andrej
Uporabniški avatar
AndrejG

OdgovorNapisal/-a FASTLANE » 13.04.2010, 22:24

Ravno zaradi takega dogajanja, se jaz in tudi sam nimam rad če se gdo avta dotika, če ni njegov. Edino če si tisti osebi mehanik.
Takšne čudne stvari sem že sam večkret doživel. Amapk na žalost sem lahko samo sumil, gdo bi naj to bil.
Mene bi tudi zanimalo gdo je bil tako prijazen in je Hudyjev kluč k meni in Simonu na mizo odložil? In seveda je jasno kakšen namen je bil z tem početjem.
Uporabniški avatar
FASTLANE

OdgovorNapisal/-a jannyy » 13.04.2010, 22:28

Če se je tole res dogajalo pol se ne sekirat....zgleda da nekateri ne morejo dokazati da so lahko najboljši na progi ampak morajo takole poskrbeti da so lahko boljši od ostalih. Za večine pa šteje le zmaga ko se dokaže da si hitrejši oz. boljši na progi. \m/

Upam da še več takšnih vikendov preživimo v Moracu pod dobrim organizatorjem. Žal mi je da vsaj 2 dirke nista v Moracu. :thumbdown:
Uporabniški avatar
jannyy
Forumski veteran

Kraj: Koper / Škofije

OdgovorNapisal/-a AndrejG » 13.04.2010, 22:38

Upam da še več takšnih vikendov preživimo v Moracu pod dobrim organizatorjem. Žal mi je da vsaj 2 dirke nista v Moracu.

Saj lahko greš na kakšno klubsko dirko Morac. Naši člani se je redno udeležujejo!! 1:5 modelov pa je kar nekaj!! Prvo že imaš 24 in 25 Aprila ;)
LP, Andrej
Uporabniški avatar
AndrejG

OdgovorNapisal/-a nitro-s » 13.04.2010, 23:45

Prosim Lojz začni z dokazi. :-@

Zakaj, ker se ob tvojem pisanju počutim zelo nelagodno. :-l

Zakaj, ker sem imel mizo zraven tebe in si na tvoji deski večkrat pregledal višino svojega modela NT1.

Dvomim, da je kdo šaril po naših modelih.

Meni je tudi nagajal CVD (pin se je zatikal in vijak, ki ga drži je bil tudi zalepljen) pa nisem zato nobenega obdolžil.

Daj, ne perimo umazanega perila tukaj na forumu in ne obsojajmo klubske kolege. :-q

Moj model bo vedno odkrit in ga bo lahko vsak pogledal (nobenega ne ogrožam in nobem mene ne).

Dirkam za svojo dušo in ne za odličja (sem že prestar za, kaj več).

Milan hvala za dobro mnenje. Pomagam, če le morem in mi to čas dopušča.
LP Stanko

GSM: 070 688-446 ___ E-MAIL: stanislav.kokol@triera.net

XRAY X4 2024 Stock - XRAY X12 2025 - BURI 2.2
Tamiya TT-02 - Tamiya TT-02R 21.5T
SANWA M17, RM MT4
Uporabniški avatar
nitro-s

Naslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov