Hi!
Upam, da se nisi sel probat pylona, ker ga jaz na tvojem mestu ne bi probal kar tako kot si napisal. Najprej bi ga vseeno preoblekel v folijo, ker ga bos s tem ojacal in pa tudi zracni upor bos zmanjsal. Sploh pa ga nebi probal z standardnimi servoti, ce model ni grajen zanje. Primer:
Standardni servo vaga priblizno 48 gramov. Predvidevam, da potrebujes dva servota za pylon ce si delal kaj taksnega kot je cesarjev pylon 400.
Teza servotov je potem reci in pisi 96 gramov

.
Ce bi uporabil taksne kot bi morali biti recimo taksne kot jih imam jaz
in sicer 2 9 gramska servota potem je pa teza okrog 18 gramov. Mislim da ti ta razlika v tezi ze dovolj pove. S standardnimi servosti bo model tezji celih 78 gramov. Ce k temu dodam se da model ni prekrit bi rekel da bo zadeva letela bolj bogo ali pa sploh ne. Tako da bi malo premislil preden bi sel s tem letalom v zrak.
Kanje se nisem delal, ker mi casa primanjkuje in bom moral malo pocakati, da tekoce zadeve uredim. Bom jo pa skoraj sigurno delal vendar z malimi modifikacijami.
Z casom upam da bo naslednji teden kaj bolje tako da bi verjetno to bilo mozno. Lahko pa pripeljem se kaksne tri kolege tako, da je lahko potem vse skupaj se bolj zanimivo.
Glede CD-ja pa bo potrebno se malo pocakati. Zopet smo pri casu
Lp Bostjan