kolegu odpihnilo krilo iz trupa
Kakšen je bil končni rezultat tega dogodka? Kako se je trup poljubil z materjo zemljo? Je še kaj ostalo celega? Elisa, motor, akkuji? kaka slika?
Da vidmo, kaje je prešvohno in kaj premočno...
LP Mitja
Moderator: blisk
kolegu odpihnilo krilo iz trupa
mihah napisal/-a:unlimited re-launches allowed in the working time [changed 26 Feb 2004]
http://www.maaa.asn.au/electric/rules/f5j.htm
To je nekaj novega, kajne? Al sem kaj zamudil?
Mr.Bostjan napisal/-a:Pravilnik je napisal Roman Ložar po vzoru F5J tekem v tujini in za enkrat velja takšen kot je ... sredi sezone se pravila ne bodo spreminjala. Seveda veljajo za vse organizatorje enotna pravila ker bi sicer težko govorili o pokalu Slovenije.
Drugače pa sam nebi preveč kompliciral glede pravilnika, ker je trenutno predvsem pomembno, da se kategorija lepo razvije ... se mi pa zdi, da bo morala zadevo slej ko prej požegnati tudi FAI, takrat bodo pa pravila povsem jasna in povsod enaka!
Noben mogoče ne pomisli tudi na naslednje. Sedaj je SLO v evropi. Torej lahko tuji modelarji res brez problemov pridejo na naše tekme. Nenazadnje pa je tekmovalcev v F5J 400 že kar precej in jih bo verjetno še več! Torej veste kam pes taco moli? Ja! Točno tako, piše se proizvajalcu, no preprodajalcu Kontroniku in zaprosi za pomoč.
mihah napisal/-a:Ne motiš se Andrej!
Kot 2.
Poskušati dobiti "sponzorje". V taki ali drugačni obliki pri olajšanem nakupu akumulatorjev, motorjev, modelov, servomotorjev, itd.
S tem bi privabili tudi ostale modelarje, ki bi si rekli: "Pridem na tekmo, pri plačilu štartnine pa dobim še akumulatorje in en 400 motorček. Nimam kaj za izgubiti, grem poskusit."
rock napisal/-a:
Ze nekaj let opazam, da samo Slovenci izumljajo svoje pravilnike. Ne samo v letalskem modelarstvu. Tukaj sem se najmanj opazil. Mi lahko nekdo razlozi zakaj je tako?
Andrej Petrovčič napisal/-a:mimogrede: mr.Boštjan, kdaj te bom videl v obliki konkurence na tekmi?!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov