OK, kot vidim, včeraj ni sprejelo mojega odgovora, bom pa še enkrat na kratko.
Ivica, v veselje mi je, da smo se spoznali.
Kar vidiš pri meni je vse dosegljivo
Glede masti bom napisal točno kaj imam, da mi prenos dela tako tiho. Je tudi na prenosu sicer nekaj (Robbe Planeta) ampak kar nekaj vas je z MP Jet prenosi, ki so očitno preglasni! Glasnost - izgube.
Glede obročka pa jaz z veseljem zrolam par plehcev in ti jih podarim.
No, kaj sem se naučil:
V bolj ali manj brezveterju nisem imel večjih problemov pri vzdigovanju kot tudi letenju - glej rezultati prvih dveh turnusov

. Kontrasti na tleh povzročajo termiko. Činku ima ne vem kateri čut in kakšen vid, ampak je pred tekmo razložil kje se splača poskusiti srečo. Tudi ostalim hvala za drobne nasvete pred tekmo. Rest ste fejst dečki!
No potem so se začele razmere v naslednjih turnus nekoliko spreminjat in v tem nisem najbolj vešč. Poskušal sem po svojih najboljših močeh in se mi zdi, da mi je za takega nooba kar uspevalo

Zelo zelo sem bil zadovoljen pred fyloffoma.
No, tudi redno dobro je preverit zategnjenost vijakov na spinerju, sicer propeler ne bo dolgo opravljal svojega dela in bo lahko šel kmalu v "never never" land...
Težišče v vetru bolj nazaj. Koliko? Jah probavajte, jaz sem tudi, imam specifično "specialko" in četudi povem, vam bo bolj malo koristilo. Al kaj?
Dopolnjevanje akumulatorjev pod 2.5 A se je obneslo. Polnjenje pred 1. turnusom 2 A, potem pa 5 x dopolnjevanje 2.5 A je prav fino.
Kapljice za krtačke se obnesejo! Kako do njih? Prebrskajte kakih 15 strani nazaj?
Ponovno nisem bil čisto nič nervozen in to se mi zdi, da se obrestuje.
Ko drži gor, upoštevaj, da je potrebno pravočasno tudi zaključiti let. Če je veter se splača raje prej kot kasneje.
Flyoff.
1. Zelo je pihalo. Moj model se je vzdigal dobesedno samo na mestu. Tam kjer je bila termika pa nisem mogel priti. Pristanek sem tudi zamočil - prišel sem tako kot Robi v neke abvinde in je samo "dol cmoknilo". Hehe!
2. No, težišče nazaj, med vzpenjanjem trim čisto dol in pa, opa (!! zamenjava 14 x 8 propelerja s 14 x 9. In jes! Model je sedaj bil dosti bolj prodoren pri vzpenjanju in sem lahko sledil ostalim na destinacijo, kjer je nekaj gor držalo. Pri pristanku me je spet presenetil veter in moja neizkušenost letenja v takih razmerah.
Kaj pa bi si želel?
Na modelu glede tehnike se mi zdi, da imam dobro porihtano. Akuji, lepo vzdrževan motor, propeler in prenos se lepo ujamejo.
Od časa do časa se mi zdi, da so lahki telstarji na direkten prenost na Güntherja prav zakon. Telstarji lahko dosti več letijo, jaz sem bolj ali manj "statika".
Po tekmi je Rok preizkusil novo krilo in kolikor sem opazoval, lahko samo rečem, vau! Jaz bi tudi nekaj takega rad imel

Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...