Tudi sam ne vrjamem več tregovcem, so mi v preteklosti prodali že veliko šare(zato tudi sprašujem)
Rok, glede na to,da sem sam porabil sigurno več kot 20 ur,da bi našel kaj napisanega o twix-u(prebrskal sem vse meni znane forume),mislim da ni najti nič.Najbližje sem prišel,ko sem našel neke leteče veverice po imenu twix
Se sprašujem kako je to možno, da pri mibu ne promovirajo svojih izdelkov, ki naj bi bili po pričevanju nekaterih zelo kvalitetni.Ko jih pokličeš ti vedno rečejo, da imajo polno trgovino,ko jim napišeš mail ne dobiš odgovora.No,da ne bom krivičen povedali so mi,da gre za naslednika youngmastra.Ko pa amerikanci naredijo kak povprečen model,pa ti z stranmi hvalnic prav hitro operejo možgane.
Kaj želim?Že nekaj česa želim najti model ki je prehodna stopnja med modeli,ki imajo zgolj krilca in tekmovalnimi modeli f3j.Torej iščem model,ki ima tudi zavore,njegova razpetina ni večja kot 2.5m.Predvsem pa sem pozoren na profile saj imam doma kup modelov z bolj ali manj počesnimi profili ala S3021.Letim pa predvsem na pobočju.
Koliko sem pripravljen plačati?Ker želim kupiti kvaliteten model sem pripravljen porabiti nekajletne prihranke.Za prazen model nekje od 50 do 60 tisoč, za servote pa sem pripravljen plačati maksimalno 10k po kosu, vse ostalo že imam.
Za enkrat še ne mislim tekmovati, edino kjer sem mislil pred leti tekmovat je bila kategorija HLG, vendar ko sem osvojil tehniko letenja se je pojavil ta novi čudež ki se ga je dalo prijeti za krilo in izstreliti dvakrat više kot je priplezala moja škatlica, pa me je minilo tekmovati za nekaj let.
lp Matjaž