Mars napisal/-a:Problem je v tem da pri Orbit polnilcu za delta peak polnjenje ne morem nastaviti toka(ali pa se motim??) Ostane mi še refleksno polnjenje ki naj bi bilo za dopolnjevanje celic in navadno. V katerem načinu je priporočljivo polniti?
lp
Orbit ima še en program EASY(pomojem). Ta program tudi uporablja delta peak metodo zaznavanja polnih akomulatorjev (kot vsi njegovi programi, razn lixx) edino načini polnjenja so drugačni ... v orbitovem primeru:
delta peak ... je avtomatsko polnjenje akujev
easy(če se nisem zmotil na besedi) ... je za manualno nastavitev toka (zaznavanje deltapeaka nastaviš v programu deltapeak) in bi se uporabil v tvojem primeru!
reflex .... izključno polnit sprejemniške, oddajniške, napol uničene in neizenačene akomulatorje! (pogonske akomulatorje poleni!)
format tak veš kaj je ...
lipo... in drugi li programi imajo svojo metodo polnjenja in zaznavo polnih akujev.
torej ... samo navodila si je treba prebrat in to je to! Nažalost nisem lastnik tega polnilca. Moje znanje pa temelji na tem, da sem ga parkrat uporabljal na terenu, ko svojega(intelli) nisem imel s seboj.
Upam da sem vsaj malo pomagal
LP Jernej
p.s. vem pa da Andrej Petrovčič uporablja delta peak(auto) metodo polnjenja za kan 1050 ... delta peak pa nastavi na najbolj občutljivo torej NiMH (brez plusa).