Hvala, za odgovore. Treba bo to zadevo dobro pretuhtat, ker se mi je zataknilo samo pri tem. Samo to mi še ne gre. Ko letim, letim vredu, lepo pristajam. Samo to težišče...
Včeraj ko je bil močen veter sem ga pomaknil zelo zelo nazaj in je letel zelo lepo, danes pa ko sem vrgel dobesedno "enak" model pa je takoj odletel en del repa.
Seveda sem že vse popravil in je model pripravljen za vzlet, ampak sedaj me je pa že kar krepko strah...
Ne vem, zakaj gre to meni tako "rodo". Zakaj toliko razbijanj. Odločil sem se, da tega več ne bom počel, dokler mi zadeve ne poštima (vsaj za prvič) nekdo drug. Drugače bo ta ves moj trud odletel v kanto.
V nedeljo sva z enim modelarjem zmenjena, da grema skupaj letet. Sicer še ga ne poznam, ampak mislim da je kar precej dober. Tegale "enostavneža" bo verjetno poštimal v hipu.
Če je mogoče komu jasno, zakaj je tako težišče v vetru odgovarjalo, v brezveterju pa ne, dobrodošel ...
ZeroCOOL, hvala za izčrpen odgovor. Jaz si te stvari tudi tako predstavljam, ampak ta moj zadnji poskus pa je bil verjetno do kraja skregan z zakoni gravitacije.
Groza ...