getribe z razmerjem 6.00:1 pa me zanima
Jaz sem v začetku na svojega paličnjaka hotel dati dva reduktorja drug za drugim (1:4,1 + 14,1) kar bi skupaj zneslo prestavno razmerje 1:16,81 !!! Propeler bi bil iz balze ojačan s tkanino in epoksijem ter premera nekaj več kot 50 cm!
Ampak računi so pokazali, da bi se model vzpenjal navpično, a žal prepočasi, da bi v 60 sekundah dosegel konkurenčno višino. Statični vlek takega pogona je izredno velik, a čim se model začne gibati hitreje, mu vlek začne drastično padati.
Mislim da je najboljša varianta da se s poizkusi počasi približujemo mejnim vrednostim. To se bo pa ja dalo, saj nas je 25! Nekaj modelarjev je zagotovo dovolj zagnanih da bodo poizkušali nove prijeme in variante, ter tako raziskali meje možnega. Upam le, da bodo tisti ki "orjejo ledino" še vedno pripravljeni deliti svoje izsledke z ostalimi tako kot sedaj, pa makar v "okrnjeni obliki".
Kot se vidi, sem spet za svojim domačim računalnikom, kajti dopusta je (žal) konec. Malo me grabi panika, ker vidim da bodo še letos tekme, pa moram brž postaviti v moj model nov pogon, ker se je stari plastik fantastik MPJET 4,1 toliko "razmajal" da zobci na zobniku pri polnem plinu preskakujejo (ob zanimivem zvoku). Ampak saj mu ne zamerim. Bil je zelo lahek, zdržal je nešteto treningov in 4 tekme. Na zadnji tekmi v Kamniku, pa se je že začel glasno pritoževati, tako da sem vedel da mu bijejo zadnje ure.
No sedaj je treba pa pogledati kaj je s temi "novimi" reduktorji!
Če ne bo predrago, bo treba kar naročiti. Model mi mora priti više, ker sem videl, da ne znam jadrati
LP Mitja