Hehe,
..Na VIPU pri ~360 g se 4.7 cam TEŽKO zlomi
Danes sta šle dve elisi. AMPAK! Se mi smeji še vedno... kajti končno sem pilotiral VIPa!
Rahel vetriček in Jurete je odpeljal prvo današnjo vožnjo in strimal model. In prvih nekaj nizki prehod je bilo res HITRIH
Na Krtini so pokosili travo pred kratkim in pri pristanku se je zgodilo, kar se je moralo zgoditi. Model je priletel nekoliko bolj na nos, sicer počasi, vendar se ni zapeljal po travi ampak obstal na mestu. Elisa kaput..
Nič zato, sem imel še eno, ta bolj izi varianto (manj naklona). No in drugi polet sem razen vzleta in pristanka večinoma sam prepilotiral. Kaj hitro sem iz polovičnega plina prišel na polnega in najprej naredil nekaj res velikih šolskih krogov, se seznanil na ustrezni višini kako se model obnaša pri nizki hitrosti (res je "igrača"

, kasneje pa sem že začel voziti navidezni trikotnik. In moram reči, da mi je še kar dobro šlo, vedno nižje pri tleh ... ... Ampak zeblo je pa vedno bolj in polet je zopet končal Jure, žal spet s polomljeno eliso.
Torej
Kaj je torej vzrok, da smo sedaj kar dve elisi zaporedoma polomili?
Vsekakor kot prvo zelo nizko pokošena trava in dokaj težke razmere pri pristajanju - bočni veter. Kot drugo pa verjetno dejstvo, da se je plastika osušila in postala bolj krhka!
Rešitev - spodnja slika
Hranjenje elis v kozarcu za vlaganje stalno pod vodo. Pred uporabo se jo vzame ven in namontira. Izkušeni modelarji preizkušeno pravijo, da se potem manj lomijo!
Bom poročal!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...