Če bo prop gnan prek reduktorje pomoje ni potrebno da bi bil stanjšan, sej ima bistveno nižjo obodno hitrost, s tem pa upor.
"skorja" pa če je iz 80g stekla pa purpen pa mislim da bi bilo dost podpore. Al pa da bi mogoče po največji debelini vstavil letvico balze; ki bi jo lahko uporabil tudi za pritrditev ?
Tudi trenutno uporabljeni propelerji imajo "nižjo obodno hitrost", vendar so projektirani na max 7000 min-1, kar je občutno preveč za naše potrebe, prav tako imajo presek kraka (aeroprofil) prilagojen za večje hitrosti kakor pa se vrtijo na naših F5J modelih.
Kar se pa tiče tvoje ideje o steklu in purpenu ter balzinem nosilcu, pa se mi zdi da bo izgledalo kot eno malo krilo...lahko, vendar bi verjetno bila potrebna izredna natančnost pri izdelavi, da bi ne šlo kaj narobe. Seveda pa je propelerjev krak dejansko eno malo krilo ki se vrti skozi zrak in ustvarja vzgon..vlečno silo. Boljše kot ima krak razmerje med svojim uporom in vzgonsko silo,manj moči porabi za določeno vlečno silo.
Osebno mi ideja steklo/purpen/balza ni preveč všeč, vendar predlagam, da če hočeš pokazati svoj prav, da napraviš kak poizkusen primerek, pa me prepričaš! Purpen bi jaz nadomestil z rohacelom ali čim podobnim, vendar je pa balsa še najbolj dostopna in enostavna za obdelavo.
Meni še najbolj "diši" kopija aeronautovega kraka ki bi mu povečal globino krakov, ter "profiliral" samo po njegovi gornji konturi. Korenski del (pant) bi bil narejen iz bukve, najdebelejši del kraka pa bi bil odebeljen s pomočjo balze, ki bi se proti vrhu kraka stajnšala na minimum.
Tole je bilo moje trenutno jutranje (zaspano) razmišljanje.
Prilagam screenshot ene moje variante propelerja, ki sem ga tudi naredil, vendar samo en krak...
LP Mitja
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.