Napisal/-a luigidon » 03.10.2004, 15:00
No, meni se pa ni dalo vgrajevat stikal zdele notri, zato sem kar s prstom med metom držal višino dol in ga vrgel in moram reči, da je šlo veliko boljše:))Danes sem z Gupijem letel približno pol ure in moram reči, da te kar utrudi. Res pa je, da model ne zna lepo zajadrat, ker je pač pretežak. Ga bom poskusil malo olajšati, pa naredit nova krila, potem bi pa že moral malce lepše it. Luknje, ki so se povečalo ob vijakih sem popravil in je sedaj zares trdno. Zdrži čist vsak met in celo pristanek direkt na nos. Tudi to se mi dogaja, ker ali sem ga premalo vrgel, ali pa sme pozabil takoj spustit ročko, ko je bil na vrhu:)
Sedaj sem malce dobil občutek s tem modelom kaj in kako. Zdaj pa sledijo izboljšave...
Za začetek, ga bom poskusil malce shujšati z lažjimi komponentami, pa tudi nosilec za krilo bom naredil lažji, ker se mi zdi, da ima ta sedaj kar precej teže.
Potem se bom lotil izdelave novega krila. Če mi bo ratalo, bi ga rad odrezal iz striropora in potem čaz balzo, drugače se bom pa kar še enkrat lotil brušenja same balze.
In na koncu, ko bo to vse opravljeno se bom pa lotil še zamenjave krmilnih vrvic. Sedaj imam vrvico, ki je preveč elastična in ni glih dobr. Bom uporabil kar kevlarsko vrvico....
V glavnem mini sal je odlična zabava ob kateri vam ne postane dolgčas:)Se mi je pa zgodilo, da sem imel takoj po tme probleme vozit F5j avion, ker se mi je zdel takoooooo težak in takooooo velik:)
-------------------------------------------------------
Uspeh je za drzne....