Še vedno mi je pa dizajnersko najlepša Royal-ka. Je razred zase in temu primerna tudi cena. Tako pač je.
Moderator: blisk
spaca157 napisal/-a:Ja bo treba še kakšnega MULTIPLEXa v roke vzet pa mal pošlatat npr. MC profi 3030, 4000 ali royal EVO 7 ali 9.
spaca157 napisal/-a:Ja vsak ima svoje mnenje, moje je takšno glede graupnerjevega dizajna ko vidiš enega vidiš vse, glede futabe Fx-18 mi pa nekam igračkasto deluje.![]()
Mr.Bostjan napisal/-a:Pri MPX-u pa me moti njihova nestandardna širina pulza 1,6 ms ... .
Če kombiniramo MPX-sprejemnik in servomehanizem nekega drugega proizvajalca, bo sprejemnik pošiljal za nevtralno lego servomehanizmu pulz širine 1,6 ms, zato se bo servomeznaizem odklonil iz svoje nevtralne lege.
MC GAYVER napisal/-a:Na istem modelu občasno uporabljam MPXov 4/5 sprejemnik ali pa Shulce 8 kanalni servoti so od Grapnerja dva in od Hitec eden pa se nič ne spreminja nastavitev (postavitev) nevtrale glede na uporabo sprejemnika !
Kroko napisal/-a:Če že primerjate oddajnike med seboj primerjajte vsaj isti cenovni razred.
Včeraj sem testiral sosedovega Mercedeza in je dosti boljši od moje Škode. Moja Škoda je polna plastike, mi je pa všeč usnje in les. Tudi elektronika je boljša saj pri mojem ne morem programirati klime. Res imam šibedah vendar ga nikoli ne uporabljam....
rock napisal/-a:Me pa še vedno zanima zakaj se o MPX ovih oddajnikih zelo malo govori, včasih se ne sme ali ni žaželjeno.
Kakorkoli za svojo ceno ponujajo zelo veliko. V čem je "keč" da niso zaželjeni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost