Moderator: blisk
Bog ne daj , da bi TIM prenehal izhajati !
MC GAYVER napisal/-a:Če dobro pogledamo kdo pljuva in kdo ne se da hitro ugotovit, da pljuvajo revijo TIM mulčki ki so včeraj prišli v ta hoby ampak očitno skozi neka druga vrata in so njih vrednote pač povsem drugj in drugačne
Torej gospoda ki vam TIM ne diši sedite skupaj in naredite modelarsko revijo prepričan sem, da jo SLO trg potrebuje
Robi napisal/-a: Brez sramu pa lahko povem, da sem letos na forumu osvojil toliko modelarskega znanja, kot ga v reviji Tim ne bi v 100 letih.
HOWG, Robi
tica(slo) napisal/-a:Robi napisal/-a: Brez sramu pa lahko povem, da sem letos na forumu osvojil toliko modelarskega znanja, kot ga v reviji Tim ne bi v 100 letih.
HOWG, Robi
ja forumi so zakon , predusem zato ker se ne osvežujejo sam enkrat na mesec![]()
![]()
![]()
jast sm se zarad forumov odjavu že od ŠTIRIH revij- enostavno ne držijo korakasm se pa letos po 22 letih ponovno prijavu za TIM
za osnovo ga res ni boljšega tud če je bolj reven
mihah napisal/-a:Jaz pa sem se ravno zaradi dodatnega informiranja, ki ga na nobenem forumu ne najdem taki obliki (!), dodatno naročil letos na 2 reviji!
mihah napisal/-a:No, evo, Robi, temu se reče simbioza. Ti pa meni daješ nasvete med letenjem na F5J tekmi
Robi napisal/-a:Če bi Nemci izdajali revije v angleščini bi se verjetno naročil vsaj na ene par njih.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov