Napisal/-a Intruder » 06.12.2004, 23:17
Pozdravljeni dečki...tale tema je šla že malce v pozabo - očitno je vsem zmanjkalo idej in znanja o tem modelu.
Ker sem imel danes preveč časa, sem se odločil, da olupim krila od LSa, saj je folja bila že stara, porumenela ter počihana. Največji problem pa je predstavljalo odstopanje od abahija. Kljub fenanju ali likanju se ni več hotela prijeti, zato sem si rekel...prej ali slej....pa naj bo prej!
Dela sem se tolil z malce slabim občutkom saj, ko sem dal idejo prijatelju, je bil prvi stavek, ki sem ga dobil nazaj takšen, češ da sem nor in da mi bo še žal, ker se folja prime abahija kot pes mačke in se ponavadi loči folja od lepila! No, očitno sem imel srečo, da je bila že dovol dotrajana. Našel sem prvi košček, ki je odstopil, ga prijel z usnjeno rokavico, vklopil stari fen za lase ter začel. Sproti, ko sem fenal sem tudi vlekel foljo. Moram reči, da sem bil kar presenečen in olajšan, saj je prihajala dol odlično! Tu in tam je ostal kakšen delček lepila, ki sem ga s skalpelom na rahlo spraskal. Vso delo je trajalo mogoče max 1 uro.
Sedaj pa še samo kupm foljo in že likam...
Pa še slike:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Slope soaring is the way of life! (J.P.)