Focke Wulf

Vse o modelih letal na elektro pogon ...

Moderator: blisk

Focke Wulf

OdgovorNapisal/-a mosquito » 14.12.2004, 20:29

Mene zanima če ima kdo omenjeno letalo od firme alfa models in kako je zadovoljen z njim.
Uporabniški avatar
mosquito
Novinec

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a frcac » 14.12.2004, 22:04

Poglej v galerijo mibomodelov, kjer dobiš morje fotk in tudi video. Boris, ki na videu leti pravi, da je model točno tisto kar od njega pričakuješ. Predvsem je tudi mene presenetil, ker so izgleda tele alfice trpežnejše na dotik in tako na prvi občutek, kot recimo scorpiotovi modeli. Izdelava je na zavidljivi ravni.

Model (sicer thunderbolt) je tud na moji listi želja za božička / dedka mraza, ampak sta strica rahlo bankrotirala letos... ;)

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac
Naš človek :)

Kraj: Godovič

OdgovorNapisal/-a » 14.12.2004, 22:11

Tudi na hobby-lobby.com imaš nekaj filmčkov. Na RC-universe pa teste.

PS Na moji wishlisti je pa Lavochin :lol:
Uporabniški avatar

Kraj: Bloke

OdgovorNapisal/-a mihah » 14.12.2004, 23:14

Ej, pa ste me še sedaj razrajcali. :evil:

Jaz sem že poleti po naključju našel eno debato na rcgroups med park in slow flyerji. Pa začnem iskati in najdem vedno in vedno več v večini 90 % izjemno pozitivnih postov sicer zelo kritičnih američanov.

Nekaj videov me je navdušilo (en spidirajoč FW), čeprav tudi tale od Skire res ni od muh pa ima "ta švoh" modrega MP Jeta notri. Na ta rdečega pa potem baje res žge, da je veselica (pravijo 50 , 60 mph, kar je ca 100 km/h).

Osebno so mi modelčki načeloma všeč, ker so tudi lep okrasek sobe, kar me moti je delno cena (ki nikjer po svetu ni nizka in se giblje okoli 24k/model) pa precej to, da so iz pene.

Ne vem koliko američani pretiravajo in nateravajo te boge alfa depronkote, ampak če greste brat/iskat na rcgroups je pri P-47 prišlo do kar nekaj problemov - krilo.

Osebno me tudi najbolj privlači LA-7, samo pravijo, da ni toliko stabilen. Sicer pa mi je carski P-47 "Chow Hound". Tudi ker je bolj bajsast in je bolj trpežen za pristajati.

Slika

Bi pa dal notri Dancerja pa Swing 1000, ki sem ju doslej uporabljal zelo uspešno v parkyju.

2S2P VKEP 900 ali pa tudi za spidiranje in vertikalce 2S3P.

Prop 8x4.

Verjetno bi bil čas letenja tudi preko 1 ure (2S2P in 8x4 pa malo termike ;)

Ampak špas ni poceni :? Še sploh ker me še vendno dosti bolj zanimajo namenski modeli.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a frcac » 14.12.2004, 23:18

Ej stari kako je to mogoče, da ko sva obračala okoli škatle sredi štacune si prišel od v se širne pisane izbire modelov točno do "mojega"?! :D Ko pomisliš je stvar logična - saj si videl kakšni so argumenti zanj.

En tak špasmodel, špilcojg ali kakorkoli mu rečeš je vedno dobrodošla živalca. Edino problem je ker trenutno nimam nič drobovja in ko začneš seštevati iz nule rata budžet za eno tako reč kar ohoholala velik.

Je pa to izdelek da ga vikaš. Hm, bo treba kakšen štumf nastavit... :twisted:

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac

OdgovorNapisal/-a mihah » 14.12.2004, 23:57

Prišel sem do zaključka kasneje, ko sem šel gledat komentarje in video posnetke na rcgroups 8)

2 servača bi se še dalo "prebavit", ostalo načeloma imam. Malo pod 30k.

Cinca marinca ... dobim pa za to kar doberšen del "orenk" modela. :roll:
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...
Uporabniški avatar
mihah
Forumski odvisnež

Kraj: Mengeš

OdgovorNapisal/-a frcac » 15.12.2004, 00:02

mihah napisal/-a:Prišel sem do zaključka kasneje, ko sem šel gledat komentarje in video posnetke na rcgroups 8)

Sej sej... dober model se vidi na daleč in mislim da nisem bil tako daleč od ugotovitev RC Groupsovih forumašev. :D

Me pa prav nič ne preseneča da je tuje menje bolj merodajno :oops:

Če si ga boš privoščil - ti ga kar daj, od srca privoščim, pa dobro leti z njim.

Lp, Sašo
Uporabniški avatar
frcac

OdgovorNapisal/-a Jaro » 15.12.2004, 07:57

Lep pozdrav,

Jaro
Uporabniški avatar
Jaro

Kraj: Izlake