Ej, pa ste me še sedaj razrajcali.
Jaz sem že poleti po naključju našel eno debato na rcgroups med park in slow flyerji. Pa začnem iskati in najdem vedno in vedno več v večini 90 % izjemno pozitivnih postov sicer zelo kritičnih američanov.
Nekaj videov me je navdušilo (en spidirajoč FW), čeprav tudi tale od Skire res ni od muh pa ima "ta švoh" modrega MP Jeta notri. Na ta rdečega pa potem baje res žge, da je veselica (pravijo 50 , 60 mph, kar je ca 100 km/h).
Osebno so mi modelčki načeloma všeč, ker so tudi lep okrasek sobe, kar me moti je delno cena (ki nikjer po svetu ni nizka in se giblje okoli 24k/model) pa precej to, da so iz pene.
Ne vem koliko američani pretiravajo in nateravajo te boge alfa depronkote, ampak če greste brat/iskat na rcgroups je pri P-47 prišlo do kar nekaj problemov - krilo.
Osebno me tudi najbolj privlači LA-7, samo pravijo, da ni toliko stabilen. Sicer pa mi je carski P-47 "Chow Hound". Tudi ker je bolj bajsast in je bolj trpežen za pristajati.
Bi pa dal notri Dancerja pa Swing 1000, ki sem ju doslej uporabljal zelo uspešno v parkyju.
2S2P VKEP 900 ali pa tudi za spidiranje in vertikalce 2S3P.
Prop 8x4.
Verjetno bi bil čas letenja tudi preko 1 ure (2S2P in 8x4 pa malo termike
Ampak špas ni poceni

Še sploh ker me še vendno dosti bolj zanimajo namenski modeli.
Sakura Racing XI Sport Master (Endurance, stock, mild modified, modified), Hyper GTB E, Tekno EB48, itd...