Ja imaš prav Mclaren 950 !!
Lepo je ELO definiral besedo oz. jo skopiral iz SSKJ !
Copy/paste je zakon !
Plus tega, sedaj te zadeve ne pašejo v to temo, kjer sprejemam vaša mnenja o ideji, ki sem vam jo posredoval v razmislek, tako da nepotrebne debate o čem drugem niso zaželjene.
Glede na to, da sem dal idejo se bom potrudil, da bo stvar realizirana v kolikor ne bo prišlo do zapletov na mestni občini in policiji, saj takšno prireditev mora potrdit več ustanov.
V kolikor bom zadevo uspel kot organizator izpeljat, seveda tudi ob pomoči mojih klubskih kolegov (kar ne dvomim, saj smo prava ekipa), vam zagotavljam, da bo zadeva na nivoju.
Na MO Maribor sem že prišel v kontakt z določenimi ljudmi, tako da se na projektu dela. Če bomo dobili dovoljenje je pa še vprašljivo, ker to organizirat ni tako enostavno kot se nekaterim zdi.

V VEDNOST TISTIM, KI NE VEDO :
Dejstvo pa je, da vse kar je do sedaj organiziral MSM klub, da je bilo izpeljano na nivoju in izredno kvalitetno.
Zadnja takšna večja prireditev je bila božična dirka, kjer je popolnoma vsak tekmovalec dobil tolažilno nagrado - vrečko v kateri je bilo za kar nekaj tolarjev nagrad, katere smo prispevali oz. zbrali sami člani kluba. Od trenirk, radioaparatov, Microsoftovih Multimedijskih tipkovnic, Internetni modem ... itd + v vsaki skupini so prvi trije prejeli medalje in vrečko !
Tudi nekaj peciva za med prireditvijo je bilo na raspolago.
Povdarit pa moram, da prijavljen tekmovalec NI imel nobenih stroškov, razen tega da se je pripeljal na samo prizorišče.

BTW ....

Spomnimo se mariborčani, ko so naš MSM klub povabli na avto tuning show, da bi malo med pavzo popestrili dogajanje. In ker smo zadevo tako dobro izpeljali in ker je bilo pri nas takšno zanimanje, so nas organizatorji Avto Tuninga prosili, da za nekaj časa nehamo vozit modele, ker nimajo gledalcev, saj jih je bila večina okrog naše proge.
Toliko za sedaj .......
@ČUR:
Jože, prav to sem imel v mislih. Naredila bi se v letu dva glavna sejma., kjer bi se zbrali tako avtomodelarji, letalci, in čolnarji .
Izvedla bi se : 1,5 meseca pred začetkom slovenskega prvenstva, ter tam nekje 14 dni po zadnji tekmi v prvenstvu.
In vsako leto bi bili sejmi v drugem kraju. Enkrat organizira MSM , drugega Minerva ....... itd.
V glavnem vse je še v zraku.