jernej,
prebral sem tvoj prispevek na modelarjih.
lepo napisano, nisem komentiral da ne bi smetil...! kdo pa si želi odgovore v stilu UAU, QL, MEGA, ŠPON...
jaz bi tudi enkrat imel mehanika tipa salven, sem ti nevoščljiv, veš!?
veseli me tudi tvoj uspeh, hiter, hitrejši krog, pa to!
tudi sam bi si že želel kake konkretnejše vožnje in treninga, da se malce avta navadim in da vidim katere vijake nisem dovolj pritegnil ter bodo odpadli...
ampak priznam, alergičen sem na te picoo mega motorje. pa ne zato, ker bi bili morda preslabi ali prepoceni (nisem jih še dobro preizkusil, tako da razen s papirnatimi podatki ne razpolagam, prav tako ne z občutki).
alergičen sem na njih zaradi načina, na katerega so nam te motorje predstavili, ponudili in prodali!
saj sam vidiš, prodali so nam nekaj nepreizkušenega, pokvarljivega in nekvalitetnega. ampak v glavo nam vcepljajo da je pa to oh in sploh, najboljše od najboljšega, špicna roba!!! na podlagi tega smatram da nas imajo za totalne ovce!!! to me boli, njihov ameriški način, pa čisto nič drugega!!!
da namesto ponižnega opravičila kot ovce dobimo samohvalo da bodo gredi menjali, češ kako smo pri serpentu v redu in skrbimo za vas. to boli in mi fleke povzroča!
in ovce smo tudi, ker vsi ki karkoli napišejo vozijo vsaj malo predelane kombinacije, redki pa so tisti, ki vozijo nedotaknjene powerpacke... mi pa smo poplavljeni z vsemi temi informacijami, pa loči zrno od plevela, če lahko!
v stilu turbo fiat 126 versus porsche 911 stock....
tudi mytsn in serpent sta še lani oglaševala svoje novarossijeve ms-e in khm-e kot top of, sedaj pa so kar naenkrat te legende postale manjvredni motorji, popljuvani in zaničevani....
verjamem ti, da ti kot tovarniški voznik MORAŠ zagovarjati njihovo politiko in proizvode, zavedaj pa se, da nekateri moramo nasprotovati temu... že zaradi načina, če že zaradi vsebine ne!
sicer pa sam enostavno ne verjamem temu, da lahko nekdo, ki je avtomobilskih motorjev prodal le za vzorec, čez noč naredi boljši in kvalitetnejši izdelek kot enkdo, ki je zadnjih par let enostavno dominiral zadevo!
ampak dajmo, ne prepirajmo se (preveč).

pričenja se nova sezona, ki bo zagotovo pokazala kako in kaj....
na kako pivo pridi, pa da še v živo kako rečemo, pa bo!!
evo, ravno me kličeš na tel... si pa res hiter
l.p.