Moderator: blisk
matej rozman napisal/-a:pozdrav,
malce pozno, pa vseeno. Jaz sem skozi leta naučil leteti že mnogo modelarjev, pa prav nobenega zastonj. Zakaj pa bi ga? Vsi služimo denar, tako učitelji, kot tudi učenci. In če se potemtakem pripeljem do letališča, čepim tam najman dve uri, je enačba naslednja:
3ure+1000SIT+500SIT-bencin=3500SIT na en obisk letališča (stroški učitelja).
Povprečje teh obiskov je nekje 5*, torej 5*3500=17.500SIT. Jaz sem računal 20k (malo rezerve). Torej moja tarifa, da nekoga naučim obvladati model stane 20kSIT, z obvezno učenčevim modelom, motorjem in postajo-jaz se samo prikažem na letališču (v tem času ga naučim tudi malo vžiganja motorja ipd...).
Tako, da ne boste mislili, da delam reklamo zase, raje ne učim nikogar, ker mi je to prej v napoto kot v korist (govorim o materialnih dobrinah), raje potegnem kako uro v službi pa sem na boljšem.
Cenik, ki ste ga skozi to debato omenjali je res ugoden in vreden razmisleka.
Matej2 napisal/-a:Miskolin,prav imas ja,te 100% podpiram!Ce bi bilo tako pri vseh starih modelarjih,bi novinci kaj kmalu obupali,vsakic toliko denarja dati,ni malo!Zgleda,da enim res vec pomeni denar,ne pa uzitek in hoby duh ko,enega ucis,ga uvajas in ce ga dobr naucis....sej veste,dober glas,seze v 9to vas..
Vsak ima svoje mnenje..
Lp Matej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov