Moderator: Jetforce
ELO napisal/-a:včeraj je bil na forumu objavljeno "zgražanje" nad tem, kako se slovenci bunimo za naše tekme, v zagrebu pa da jih je v eni kategoriji prijavljenih 40.
ELO napisal/-a:pa še eno dejstvo;
v zagrebu in hrvaškem nasploh so nekatere osebe tako vplivne, da ne dopuščajo razvoja in uvedbe kategorij 1/8IC, 1/10 TC 200,... pri njih je samo large-scale in 1/10 elektro.
...
ELO napisal/-a:pa še eno dejstvo;
v zagrebu in hrvaškem nasploh so nekatere osebe tako vplivne, da ne dopuščajo razvoja in uvedbe kategorij 1/8IC, 1/10 TC 200,... pri njih je samo large-scale in 1/10 elektro.
Čur napisal/-a:Kje pa si to prebral?
Čur napisal/-a:
Napaka.
V zagrebu se je vozilo 1:8C ko ste nekateri še v pesek lulali in ko jaz še nisem vedel kaj je modelarstvo!
SaFe napisal/-a:Svi njurgaju: nema nitroa, nema ovoga nema onoga, a nitko ne zeli preuzeti na sebe obavezu organizacije ljudi, natjecanja, kreiranja pravila... Svega onoga sto je potrebno da jedna klasa zazivi...
Ljudi, primite se posla, preuzmite obaveze na sebe, pokrenite inicijativu a nemojte samo njurgati i cekati da netko drugi radi za vas...
Čur napisal/-a:Preveč kategorij sigurno ni dobro in samo razbija modelarstvo.
SaFe napisal/-a:Riječ je o tome da se svi trebamo držati zajedno, naposljetku svima su interesi isti ili bi barem trebali biti. Ne smijemo se medjusobno dijeliti na klase ili na ne znam što, svi smo mi automodelari i kao takvi se predstavljati u javnosti te promovirati ovaj sport.
SaFe napisal/-a:Riječ je o tome da se svi trebamo držati zajedno, naposljetku svima su interesi isti ili bi barem trebali biti. Ne smijemo se medjusobno dijeliti na klase ili na ne znam što, svi smo mi automodelari i kao takvi se predstavljati u javnosti te promovirati ovaj sport.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov