Pomoč sponzorjev je vedno dobrodošla, zato lahko sponzorsko sodelujem pri organizaciji dirk. Z letošnjim letom sem postal zastopnik firme LRP, ki želi aktivno sodelovati, torej je njihovo pomoč smiselno izkoristiti.
Bomo izkoristili !
upam da bodo kasne sponzorske nagrade tudi
ne smemo pa pozabit na podporo ki more bit na voljo tekmovalcem na sami dirki (npr. motorji ter ostali deli )
kako je bilo lani s tem lahko povejo tekmovalci Robitronic Cup- a
Ker se marsikomu zdi cena licence 12.000,00 SIT visoka, lahko imetnikom licenc ponudimo sponzoriran Elektro motor (Predvidoma LRP-HPI Stock Challenget 23T), ki ga bodo uporabljali vsi vozniki v tej kategoriji. Če upoštevate vrednost motorja in to, da so v ceni licence vštete že vse štiri štartnine za dirke, je ponudba zelo zanimiva. Z enakim motorjem bodo vozniki zelo izenačeni.
Glede motorja se strinjam . Licenca ? vemo kasna udelezba je bila lani na Robitronic Cup ( ni bilo tekmovalcev +3 vcasih ! ) Jaz sem takoj za in sem tudi sam pripravljen odsteti 12 K za liceno in motor ce bodo na dirko prisli tekmovalci ! ce njih ne bo ne bom odsteval za licenco 12 K in od 4.dirk odvozil samo 2.dirki zaradi premalega stevila tekmovalcev.
Ce hocmo da bo na dirke prislo vec tekmovalcev bi morali imeti nizje startnine ( npr. hrvatom je veliko 3 K za startnino tudi nam je to veliko za tri kvalifikacije in tri finalne voznje ki trajajo 5 min. ) obvezno vec tekem vsaj 6. Tekme naj bi se odvijale tudi v tujini da privabimo sosede ( npr. 4 doma 1 na hrvaskem in 1 v avstriji. Ce se ne motim je tudi Dejan TC4 omenjal da naj bi celo LRP HPI CHALLENGE imel letos eno od tekem tudi na hrvaskem v Krapini.
TC4 sem se spomnu da si nekaj ze,...
Još jedan predlog!
LRP HPI 23 STOCK motor
Cena: 29,90 eur
2x lager
Kučište se može otvoriti
Nastavljiv timming
SREBRNE ČETKICE (isto ko i u 17T)
Cena bi mogla biti i niža! Upravo proveravam cenu!
Pa ako bi promenili cup utrke u ovaj motor, pa bi svi vozili isti motor, koji na prenosu 6,6 je neuništiv i ide dovoljno brzo (vreme na jučerajšni utrki na krug 11,6s Stock motor i 10,5s 17T)
Svako si onda kupi ovaj motor i ima ga doma! Sam si ga sređuje! I kad dođe na utrku ga da prije kvalifikacija na motortester na test! Svi moraju biti jednaki! Svi isti timming, ... Mi ga markiramo i on može vozit!
Za cca. 25 eura možeš sa ovim motorom i voziti STOCK utrke na HPI challengu! Juče jih je bilo cca. 15 vozača! Bilo koji avto, karoserija HPI, Gume HPI i ovaj motor. To je za HPI challenge!
A za CUP utrke bi to bilo super fino i jeftino, jer se kvalitete baterija i guma ne bi toliko poznala!
Razmislite!
copy / paste !
Na nasih stock dirkah moramo upostevati to da ne bomo prevec omejevali na gumah ali karoserijah ker to vse nanese $$$$ in na koncu to sploh ni vec poceni kategorija za zacetnika.
Dirke bodo odprte tudi za tekmovalce brez licenc, vendar bodo štartnine zanje razmeroma visoke, opremo modelov, ki bo morala ustrezati predpisom kategorije pa si bodo morali priskrbeti sami brez sponzorske pomoči, zato je pred začetkom sezone pravi čas da razmislite in se odločite o nastopanju na tekmovanjih.

da ! da ! Razmislite !
V vednost:
Motor je res najboljsa izbira za to ceno.
Bomo podali predloge imamo par dobrih idej za zacetnisko kategorijo.
Jaz sem takoj zraven sam da se vozi.
Najbolj me privlaci to pri STOCK 23 T da tekmovalci tekmujejo kar 8 min

v finalnih voznjah
http://www.hpi-europe.com/news.php?lang ... 2006022101
samo moje mnenje .
P.S.:Me prov zanima kaj,...
...ne zamert k sem se vedno v maskarh,...
Lp
1/12th scale on CARPET some of the BEST racing in the WORLD to watch.
JOIN US!
Ain't no sunshine