Še moj komentar, dokler sem še pod frišnimi vtisi

...
Torej tale "kraljevska" kategorija povsem upravičeno nosi tak naziv - namreč po prvi pravi dirki s takim avtom šele vidiš v kaj si se sploh podal. Torej brez pomoči naših (Černe, ELO, Gril in ostalih) bi lahko že prvi dan spokal kufre in jo mahnil domov. Tako pa ti posodijo dober vplinjač, nekaj rezervnih kosov in seveda svoje izkušnje, da zadeva sploh začne funkcionirat

Na tem mestu torej najlepša hvala vsem!
Kar se pa rezultatov tiče:
Iskrene čestitke Vladotu, kdor zna pač zna-za po dežju vozit in avto pripravit moraš že imet nekaj za sabo da vse dela kot mora in Vlado že ve kako je treba! Le zmagovalne gume so dobile noge in verjetno počivajo na kaki polici mladinske sobe...Nejcu (jetforce) pa res sreča ni bila naklonjena, sicer bi bil sigurni A finalist in to že na eni njegovih prvih tekem (no, ta je bila celo EFRA).
Za 1:8 kategorijo pa lahko rečem, da bi imeli slovenčki zanesljivo prvouvrščenega (Jerneja Vugo), če ne bi mokrota naredila svojega. Brez konkurence v mokrem, res vsa čast za vožnjo in pripravo modela. Sicer pa tudi moj klubski sotekmovalec "Bill" (A. Gril) ve kako se pripravi avto za dež in je tako končal kot najboljši naš v A finalu. Če bi bilo pa še kaj več časa za pripravo, pa bi morda bilo lahko še precej bolje, ker za najboljšimi nismo bili veliko! Še enkrat "you're the man Bill"!
Od tistih, ki smo še ostali, so se nekateri v polfinalih še podali v borbo z dežjem (Nejc Mihelič in Luka Sajovic), nekateri (tiste p**** Dobnikarji

) pa še to ne, in je ostalo pri tem. Pač prva tekma, brez pravih gum in brez dobro pripravljene elektronike...raje ne. Na suhem pa je šlo, kakor lahko za prvič sploh gre s povprečnim motorjem in povprečno nastavljenim avtom; vsaj eden od sedmih sem bil, ki so peljali 18 krogov v kvalifikaciji če ne drugega :lol Naš "ta mal" pa (pre)hiter kot je zna naredit kako neumnost, samo taka smola kot jo je imel tokratna "žrtev" pa se mislim da ne more ponovit. V nezakrito jekleno palico na začetku ravnine
Ja no, to bi bilo to - drug teden gremo spet na "kraj zločina" na DP!
lp Ales
šit, spet imam prav...