Po 5. dirki LRP-HPI

Tekmovanja, srečanja ...

Moderator: Jetforce

OdgovorNapisal/-a miha25 » 27.08.2007, 23:36

Kot prvo se pridružujem Alojzu, Tomažu in Roku in ostalim! Dodam lahko da se dirke organizira iz veselja vendar! Še posebaj če šo dirke močne je potrebno vlagati da bo druga bolša. Mislim na denar bodi si kompresor, bodi si merilec oz sodnik. Skratka društvo vlaga za to da bi se imeli fajn člani in ljubitelji.
Če pa ni društva, če ni direktorja dirke, če ni tehnične službe, če je merilni sistem glih za glih, pa merilec oz napoverdovalec kvasi traparije po mikrofonu je pa tko. Frekvence bi moral organizator pripraviti in ob kontroli prijav preverjati ali je tekmovalec vstavil osnovno ali rezervnio frek, seveda filanje transponderjev točno 14 ur pred tekmo spada zraven.... Vse to je priprava na dirko. In če do tu klapa potem se takoj ve kje in kdo je zamočil. Skratka in ko gre nekaj narobe mora organizator potegniti črto in stati ob strani merilcu, ne pa da ga od deleč zmerja in pravi da ga bo pod mizo vrgu.... in šravba avto naprej misleč si sej bo 350 evrov kapnilo v žep. Aleluja. Tokrat je šlo čez vse meje in takega nadaljevanja si nobedn ne želi. Zavedati se je potrebno da je tekma velika odgovornost, in da je med tekmovalci velika večina odraslih zrelih oseb in da z polovičarstvom, neresnostjo pri organizaciji ne mora biti sprejeta. Taka organizacija tekme je delanje norca iz ljudi-tekmovalcev, ki se pripravljajo da je avto do grama pravilno težak, da se baterije do minute točno isklopijo, da....

Pohvala pa velja:
-tekmovalcem za strpnost
-Pa zmagovalcemza zmage
-proga (če prav so bile izletne cone ...)
-
-
-hrani
-ozvočenju
Zadnjič spremenil miha25, dne 28.08.2007, 00:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Janez MEDJA,
TOPSPEED racing team
041 723 824 po 13 uri
Janez_medja@yahoo.com
http://topspeed.si
miha25
Forumski veteran

Kraj: nč več Jesenice, BOHINJ je moj domek!

OdgovorNapisal/-a rakun » 27.08.2007, 23:48

Naj najprej povem,da se mi je zdela dirka,kljub vsemu direndaju,ki je tudi posledica velike številčne udeležbe,lepa.Kot je bilo tudi lepo vreme.Ne vem za druge dirkače,sem bil preveč zaposlen z pripravo avteka in popravili,vem pa zame ,da sem storil napako ko sem šel po tri transponderje,in mi je bila v glavi stevilka tri ,še iz kvalifikacij,pa sem...naredu pol hudića,
Moja napaka je povzročila jezo in pljuvanje po vsem in po vsakemu,kot da bi čakali samo na to.Dobil sem kazen,nevožnja enega finala,vendar so bile menda zahteve da se diskvalificiram do konca dirke.Se mi zdi ,da je to pretirano saj tudi drugi delate napake,pa mogoče niste kaznovani(vem za enega,ki je pozabil vstaviti transponder,sicer na pokalni,pa vseeno ni bil kaznovan,potem na neki dirki je bila zahteva za motortester,pa ni bilo uslišano,pa še bi lahko našteval se mi ne da......
V osnovno šolo ne grem,sem že bil,pa so me zgleda slabo naučili štet do deset,bom doma ponovil,bom še enkrat štel € do deset,katere sem pomotoma pustil na Rečici!!
Vem,da se drugače v večini dobro razumemo,saj vendar hodimo na dirke zaradi veselja(vsaj midva s Sebacom)in da me takšne scene,ne bodo vrgle iz tira,saj moram navsezadnje biti za zgled sinu,in upam da sem mu tudi,in bi najraje sedaj zbrisal tale post toda športni duh je vendar zmagal,in mi ne bo težko priti na naslednjo dirko,kjerkoli že bo!
Srečko
Zadnjič spremenil rakun, dne 28.08.2007, 00:13, skupaj popravljeno 3 krat.
lp sebac
sedaj sem že naš človek.opa
Uporabniški avatar
rakun
Naš človek :)

Kraj: Mozirje

OdgovorNapisal/-a asso » 27.08.2007, 23:52

Spoštovani!

Moje videnje nedeljske dirke:

1. Nestrokovnost, nekompetentnost ljudi za merilnim sistemom
2. Nejasno in nekompetentno vodenje same dirke
3. Dobra organizacija ostalih stvari (proga, hrana, ipd.)

Moje videnje navezujem na naslednje dogodke med samo dirko:
Pred samo dirko ni bilo sestanka voznikov in organizatorja oziroma njegovih izvajalcev, kjer bi se objasnili pogoji in pravila samega tekmovanja, kar bi omogočilo, da kasneje ne bi prihajalo do takšnih zapletov med samo dirko. Predvsem bi bilo potrebno razjasniti ravnanje z samimi transponderji, še posebej v primeru, da je organizator vedel, da gre za star in dotrajan sistem. Pojasnilo se bi delo pobiralcev, disciplinske kazni, ind. Fantje, ki so sedeli za merilnim sistemom dejansko niso vedeli kaj se sploh dogaja. Tako je v prvih kvalifikacijah prišlo tudi do skupinskega štarta. Med samo dirko so se popravljale tehnične težave včasih kar sredi proge. Fantje so sicer res opozarjali, da bodo kaznovali tekmovalce oziroma pobiralce toda ... Tehnični pregledi so se pričeli izvajati nekje sredi tretjih kvalifikacij. Možje za merilnim sistemom so bili večkrat opozorjeni oziroma jim je bilo pojasnjeno s strani nekaterih izkušenih tekmovalcev, da je prišlo do neke napake oziroma problema in kako bi ga lahko rešili ampak ni bilo nekega efekta. Nekako so se vsi zgovarjali na merilni sistem. Tako se je npr. zgodilo, da v prvih kvalifikacijah 23TA naredi voznik, ki je bil prvi, 10 krogov več od drugouvrščenega in to z najboljšim časom kroga okoli 8 sekund. Po opozorilu časomerilca, da je prišlo do napake ta odgovori, da bo zadeva urejena. Urejena je bila tako, da v drugih kvalifikacijah 23TA štarta prvi tisti, ki je naredil teh 10 krogov več. Pride do ponovitve štarta in spet štarta drugi tisti, ki bi moral dejansko štartati tretji, itd. Dogodi se tudi to, da voznik odpelje celo vožnjo in na koncu ugotovi, da mu transponder pač ni delal. Vozniku, ki pa sploh ni vozil pa se krogi dejansko štejejo. Do ponovitve dirke seveda ne pride. Dogodi se tudi to, da je oseba, ki je dejansko uporabila pravilen transponder kasneje diskvalificirana, ker je drugi voznik pomotoma vzel napačen transponder.
Vsled tega in smole, da se je utrgala zanka, pride do zamude in zmede kdaj sploh katera skupina vozi. Časovnica podrta v nulo. Delo po občutku. Med dirko pride do prošenj za odloge, enkrat se bo odobrilo, potem se spet ne bi, itd, itd, itd.

Najbolj nesprejemljivo se mi pa zdi zgovarjanje na merilni sistem in na časomerilce oziroma fante za računalnikom. Oni sami niso krivi, da ne poznajo pravilnega dela z transponderji in pravil pri dirkanju z rc cars. Očitno jih pač nekdo ne pozna, da je prihajalo do vsega tega. Smešne so tudi trditve češ kdo pa ne pozna številk na transponderjih, da o izjavah, ja bo drugič boljše oziroma tako pač je to če prejšnji tekmovalec ne vrne transponderja sploh ne govorim.

Trditve v smislu, da naj nekdo proba organizirat dirko in videt kako je to ko se potiš na soncu in ne samo kritizirat prejmem na znanje, ne glede na dejstvo da 350 eu ni tako malo denarja. Zato dirk tudi ne organiziram, ker če bi dirka potekala na tak način kot je v nedeljo, se raje ...

Sama proga je bila odlično pripravljena, organizacija hrane in jedače prav tako.

Upam, da bo organizator dirk v Rečici vzel na znanje vsaj nekaj stvari iz mojega in drugih postov in pa predvsem obilo sreče pri organizaciji naslednje dirke v Rečici.

Odločitev na katero dirko bom šel, bom seveda s pridom izkoristil tudi v prihodnje.

Rok-a - pro pa prosim, da na naslednjo dirko pripelje klubski kompresor.

lp
jerry
Uporabniški avatar
asso

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a kurty » 28.08.2007, 07:59

Se strinjam, da je bila celotna dirka ena sama zmeda...ŽAL!

Bi si pa upal trditi, da je tokrat prišlo samo do seštevka vseh možnih slabosti, ki sem jih delno opažal tudi na prejšnjih tekmovanjih. O organizatorju in časomerilcu ste že vse povedali in se tudi sam strinjam, da fant ni bil zadevi kos oziroma ni imel niti pojma kako stvari urediti. Posledično smo postali tečni tudi tekmovalci...

Toda konec koncev tudi vsi tekmovalci niso bili ravno na "športnem" nivoju! Pa o tem bolj malo berem... :wink:

POBIRALCI:

Lahko se sicer spet izgovarjamo na organizatorja in pomanjkanje sankcij vendar mislim da vsak, ki se ima za resnega tekmovalca ne potrebuje nobene komande in gre brez besed pobirat takrat ko je na vrsti. To je enostavno stvar morale, športne kulture...

Meni osebno bi mi bilo zelo nerodno, da bi me moral na to organizator opozozoriti :oops: nekateri imajo pa pač bolj debelo kožo pa jih zanima samo lastna rit...

KRAPINA/REČICA

Nekateri bi očitno radi zameglili razloge zakaj je bila dirka prestavljena v Rečico !!!! Vsekakor ne zaradi tega, ker bi bilo tu bolje. Ne mislim pogrevat starih stvari, ker si o tem lahko vsak prebere v starih postih...ampak malo poštenja pa tudi šteje!

AVSTRIJA/SLO/CRO

Ja folk povsem rad vam verjamem, da je tam vse na mnogo boljšem nivoju. So mi tudi posamezniki lepo razložili kako se to dela v Avstriji.

Zoprno je samo, da jaz vozim SLO prvenstvo!

Dejmo torej stvari, ki so že dolgo znane enostavno prenesti v SLO prostor pa je stvar urejena. Vem, da nimamo ustreznih dirkališč samo za športen duh in disciplino pa ne vidim izgovorov...

DENAR - sveta vladar....

Ja včasih ne vem ali bi se smejal ali jokal... Modelarstvo vsekakor ni eden cenejših hobijev. Brati poste o stroških udeležbe na dirki je milo rečeno smešno pri vseh ostalih stroških...In ker se je dirka sfižila naj zdaj zahtevam štartnino nazaj ???! Mi niti v sanjah na misel ne pride! Bom raje drugič pomagal, da jim bo šla organizacija bolje v skupno zadovoljstvo vseh tekmovalcev. Sem tudi v soboto za metlo zagrabil pa kakšen ovinek pomedel pa to vsekakor nisem delal zaradi denarja...

SVETLA PRIHODNOST

Kljub vsemu pa menim, da gre zadeva počasi na bolje. se pač na napakah učimo tako eni kot drugi samo ko pravi fantje in dekleta skupaj stopijo se pa zadeva pozitivno premakne. Tudi na tej dirki smo marsikatero težavico uredili tekmovalci med seboj samo, da se je dirkalo...

Da je pa tudi pri nas užitek dirkati je pa lahko izkusil vsak, ki je vozil II. in III. finalno vožnjo v B skupino saj tolk lepega in fer dirkanja do sedaj osebno nisem še nikjer videl. Torej veliko lahko naredi tudi vsak posameznik z svojim odnosom do dirkanja in do sotekmovalcev...

No in predvsem zaradi tega bom hodil še naprej na LRP SLO dirke pa tudi če ne bo vse idealno!!! Pa tudi na kakšno v tujino bom šel, ko bom dovolj dober....
Uporabniški avatar
kurty

Kraj: Domžale

OdgovorNapisal/-a ROZKO » 28.08.2007, 09:53

Lep pozdrav vsem!

Da podam še moje videnje dirke:

Vem,da organizirati dirko ni kar tako.Vendar pa to je le LRP pokal in nekatere stvari bi vseeno morale štimati.
Glede merilnega sistema :pač se ve da je toliko star,slej ali prej bi se začele take čudne stvari tudi dogajati,treba ga bo zamenjati.
Bolj me moti to kar je že rok napisal.Nobene kontrole avtomobilov,nobenega sodnika,vsak dela kar želi.Že samo to,da štefanko vzame rokov transponder ,potem pa je diskvalificiran rok "ker itak ni prišel do konca" je povsem nerazumno.To je le LRP pokal kjer je točkovanje in so na koncu tudi konkretne nagrade!Če bi bila to prijateljska tekma ,ne rečem da ni tako ravnanje čisto človeško...

To,da ni nobene kontrole avtomobilov po vožnji pa po mojem mnenju še bolj vnaša nestrpnost in razdor med voznike.Če bi obstajala prava kontrola po vsaki končani vožnji (pa ne samo vaganje,tudi prestavno razmerje,gume,motor in baterije),bi vsak modelar točno vedel da je slab/dober izključno zaradi svoje vožnje/svojega avta in ne zaradi drugih dejavnikov.

Mislim,da bi to vneslo veliko boljše volje v same bokse in odnose med vozniki.

Pa še nekaj:glede nevračanja transponderjev:
če bi obstajal sodnik in bi vsi avti po končani vožnji morali čakati na pregled, tega problema ne bi bilo, a ne?
drugače pa na naslednji dirki če ne bo sodnika,predlagam : 2 minuti po končani vožnji,kdor ne vrne transponder diskvalifikacija te vožnje.Nimaš
kaj.Vzpostaviti red.

Pa še tole:zanimivo,da na prijateljskih tekmah ni bilo problemov,pa tudi
same vožnje brez zaletavanj,pa čisto drugo ozračje v boksih...

Lep pozdrav,

Borut
Nihče ne ve vsega!
ROZKO
Član

Kraj: Tacen

OdgovorNapisal/-a RB Team » 28.08.2007, 10:27

No Preprosto nisem utenil prej napisat, pa vidim da so bistvo mnogi že napisali!!ČASOMERILCU to vsako sredo ob 18""imam ureučenja merjenje krogov.......kako se to dela!!!!Resnično :evil:
ŠABADER pa je zgodb zase. Njegov EGO je večji kot Triglav in modelar za kakeršnega se ima SI NESME PRIVOŠČITI DA NAMESTO DA MODEL POPRAVI GA PREPROSTO BRCNEŠ Verjemite ,da če bi bil moj bi kdor me pozna pristopil in ga tuti seznanil z mojo NOGO in tudi ROKO!!!
Drugače pa sem se sam imel dobro ob drožbi elektrašev , seveda PORTAL Teama!! :lol: Lahko bi še dosti napisal ,pa je ze bilo napisano in š kdo bo sigurno napisal!
RB Team
Lp: R.Blazina BAJA SS Čunga/Lunga Power
Uporabniški avatar
RB Team

OdgovorNapisal/-a ferrarilover » 28.08.2007, 12:40

Bom nekaj dopisal da se ne bo delala krivica ljudem glede posta PORTAL RC TEAM-a, ker nevem točno katero osebo misliš z priimkom ŠABADER si predstavljam da misliš na Dejana Šabedra!

Slučajno sem videl kaj se je takrat zgodilo in vem da je krivično nekaj tako zlaganega govorit. Zgodilo se je drugače. To je bil avto od Tamare Pustoslemšek, ki je v tistem ovinku naredila napako in poškodovala avto. Dejan je avto z roko pobral in ga popravil, nakar je avto spet zavil levo v desko, nato je Dejan to ponovil še enkrat in še enkrat in v tretjem poskusu ga je spojler avtomobila urezal v roko, saj je Tamara non stop držala polni gas in ko je dal avto na cesto ga je le ta urezal, zato je potem zadnjič avto naravnal z nogo, da ne bi kri prišla na avto, ko se je urezal. Po tem je v tistem trenutku pritekel do avta njen fant, ki je avto pobral in ji rekel da je konec, ker je avto nevožen. Kasneje sem videl, da je Dejan poškodovan in zato vem zakaj je z nogo naravnal avto in to je bilo daleč od tistega da bi v avto brcnil.

Glede tekme pa sploh nebom komentiral 2krat do sedaj je bilo vse vredu a tretjič se je zalomilo kaj čmo tako je :wink:

LP
Miha
Uporabniški avatar
ferrarilover

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 28.08.2007, 13:03

..
Zadnjič spremenil Jetforce, dne 28.08.2007, 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Jetforce
----------------------------

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 28.08.2007, 13:03

PORTAL RC Team napisal/-a:No Preprosto nisem utenil prej napisat, pa vidim da so bistvo mnogi že napisali!!ČASOMERILCU to vsako sredo ob 18""imam ureučenja merjenje krogov.......kako se to dela!!!!Resnično :evil:
ŠABADER pa je zgodb zase. Njegov EGO je večji kot Triglav in modelar za kakeršnega se ima SI NESME PRIVOŠČITI DA NAMESTO DA MODEL POPRAVI GA PREPROSTO BRCNEŠ Verjemite ,da če bi bil moj bi kdor me pozna pristopil in ga tuti seznanil z mojo NOGO in tudi ROKO!!!
Drugače pa sem se sam imel dobro ob drožbi elektrašev , seveda PORTAL Teama!! :lol: Lahko bi še dosti napisal ,pa je ze bilo napisano in š kdo bo sigurno napisal!

In kaj bi Šabeder s tem pridobil ?

Aha sklepam da je zaradi tega bil prvi ne ?
Jetforce

OdgovorNapisal/-a kurty » 28.08.2007, 13:17

Dejan je bil prvi zato, ker je odličen voznik! Kdor je gledal dirko je zlahka ugotovil, da ga je na prvo mesto pripeljala odlična vožnja.

Omenjeni dogodek nas je kar precej videlo in si seveda ustvarili o tem svoje mnenje....ne mislim pa javno razpravljat o tem dogodku, ker ne bo nikomur koristilo.. Konec koncev sem videl veliko napak pri pobiranju / nepobiranju pa ne bom posameznikov navajal...

Će bi sam podobno reagiral sem prepričan, da ne bi nič pridobil bi pa veliko izgubil pa ne v tekmovalnem smislu.... :wink: Za druge pa seveda ne vem kaj se jim splača in kaj ne... :wink:
Uporabniški avatar
kurty

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 28.08.2007, 14:33

kurty napisal/-a:Dejan je bil prvi zato, ker je odličen voznik! Kdor je gledal dirko je zlahka ugotovil, da ga je na prvo mesto pripeljala odlična vožnja.

Verjetno veš zakaj sem to napisal... Ne zaradi tega,jaz vem da je Dejan odličen voznik ;) samo eni prač pravijo kot da zanalašč ni pobiral avtkov da bi pridobil na nečem,in navidezno nepobiranje avtkov v C skupini mu ne bi nič prineslo..

Naši so bili pa v 23T 1,2,3 v A skupini tako da nevem čemu se zdaj spet neko kreganje...
Dejan je bil na celotni dirki najbolj miren ni šinfal ničesar slabega na dirki in tudi tu na forumu ne . Ampak zgleda da pač nekdo more govoriti nekaj proti njemu..

Naj mu tekne!
Jetforce

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 28.08.2007, 14:56

Slike:

Podelitev 17T

Slika

Podelitev 23T

Slika

Mariborčani s pokali

Slika

Nova karoserija ? :D

Slika

LP
Jetforce

OdgovorNapisal/-a *katy* » 28.08.2007, 15:06

Lep pozdrav!

Ja Borut res zanimivo, da je bilo na pokalni dirki VSE OK pa smo zasedali v isti sestavi( za mizo ), kot sedaj :!:

HMMM... Res zanimivo, kot bi nas kdo res zafrkaval v glavo :shock:

P.S.
Najlažje je ''šimfati'' in kritizirati in vse to vendar se noben ne zaveda koliko dela, truda in časa ti takšna dirka vzame. Govorim iz lastnih izkušenj. Saj zato se pa tudi nobedn ne spravi tega organizirati. Ne pravim, da nismo MI nič krivi, daleč od tega samo določene stvari kar se tiče okrog transponderjev pa MAMA MIJA, kot bi nekateri bili prvič na dirki :!: Da ne govorim, da tekmovalci niti toliko niso, da bi po končanem teku odšli na pobiralska mesta! Toliko o korektnosti in resnosti tekmovalcev! :roll: :roll:

Lp Katja
Uporabniški avatar
*katy*
Novinec

OdgovorNapisal/-a cumzi » 28.08.2007, 15:16

Miha, sedaj si me pa prisilil, da se tudi jaz vmešam. Nimam in tudi nisem imela namena razpravljati o tem dogodku, vendar ti bom odgovorila na tvoje očitke. Prav lepo si se potrudil in zelo slikovito :lol: opisal dogajanje na progi ob tisti nevšečnosti, ampak to, kar govoriš, sploh ni res:

Ko je avtek ob napaki pristal v lati, se je cvd snel iz diff jointa. Počakala sem, da mi je pobiralec, takrat je bil to Dejan Šabeder, poravnal avtek nazaj na progo, vendar je zaradi omenjene okvare avtek še enkrat zavil v lato. Pomislila sem, da zaradi nesreče mogoče ni več pravilno "natriman", zato sem, ko mi je pobiralec ponovno naravnal avtek, spet poskusila (kakšen poln gas neki!?) nadaljevati z vožnjo. Seveda je avtek spet zašel v late, nakar ga je pobiralec brcnil in to je to.

Nihče ni po teku osebno prišel do mene, da bi mi pojasnil, kaj je bil vzrok za tako nešportno vedenje, sedaj pa vidim, kako na forumu s prstom kažeš name in si izmišljaš neresnice.

Ko sva že pri polnem gasu, naj te samo opomnim na tvojo vožnjo, ter kako si v finalu brezobzirno in brezglavo pred seboj s polnim gasom vsaj 5 sekund tiščal v stran obrnjen Petrov avtek, brez da bi pomislil, da bi bilo mogoče dobro malo popustiti gas in dati Petru možnost, da poravna svoj avtek in se ti umakne. Če želiš, bom ta dogodek za vse bralce opisala z enako mero slikovitosti, kot si jo ti uporabil v svojem postu.

Čeprav sem začetnica in dekle, to še ne pomeni, da sem tako nedorasla temu športu, da bi, če ponovim tvoje besede, "non stop držala polni gas". Tako kot je rekel Kurty, vsak si je o dogodku ustvaril svoje mnenje, ampak ti bi lahko svoje posredoval na veliko bolj primeren način.

Lep pozdrav vsem
Tamara
Uporabniški avatar
cumzi
Član

Kraj: Rečica ob Savinji

OdgovorNapisal/-a MaNe » 28.08.2007, 15:16

Bravo Mariborčani!

Čestiatam! :D
LP
Nejc
Uporabniški avatar
MaNe

Kraj: Slivnica pri Mariboru

OdgovorNapisal/-a *katy* » 28.08.2007, 15:32

Aaaaa pa da ne pozabim...

Brezmadežni rok, ki se ti je takšna krivica storila na tej tekmi, kolikor se spomnim... Ali ni organizator dirke ravno v tvojih box-ih našel transponder, ki bi se moral polniti že 5 minut-l in prosilo po mikrofonu, da se ga vrne na svoje mesto :shock: Ali se mogoče motim?!?!?!

Sprejmemo vse kritike samo te, ki si jih dal pa niso realne saj si se udeležil le na dveh dirkah v SLO :!: Ali se zopet motim?! :roll:

Lp Katja
Uporabniški avatar
*katy*
Novinec

OdgovorNapisal/-a *katy* » 28.08.2007, 15:32

Aaaaa pa da ne pozabim...

Brezmadežni rok, ki se ti je takšna krivica storila na tej tekmi, kolikor se spomnim... Ali ni organizator dirke ravno v tvojih box-ih našel transponder, ki bi se moral polniti že 5 minut-l in prosilo po mikrofonu, da se ga vrne na svoje mesto :shock: Ali se mogoče motim?!?!?!

Sprejmemo vse kritike samo te, ki si jih dal pa niso realne saj si se udeležil le na dveh dirkah v SLO :!: Ali se zopet motim?! :roll:

Lp Katja
Uporabniški avatar
*katy*
Novinec

OdgovorNapisal/-a Jetforce » 28.08.2007, 18:29

*katy* napisal/-a:Aaaaa pa da ne pozabim...

Lp Katja

1. se motiš!

Transponder je bil pri meni! Prišlo je do nesporazuma in ga nisem vrnil...

2.
Se čudiš zakaj se ni udeležil več dirk v Sloveniji ?
Jetforce

OdgovorNapisal/-a Scythe » 28.08.2007, 19:04

Jetforce napisal/-a:
*katy* napisal/-a:Aaaaa pa da ne pozabim...

Lp Katja

1. se motiš!

Transponder je bil pri meni! Prišlo je do nesporazuma in ga nisem vrnil...

2.
Se čudiš zakaj se ni udeležil več dirk v Sloveniji ?

Napišeš dve stvari in se dvakrat zmotiš ? Nato dvojno zmoto še dvakrat objaviš da še dodatno vplivaš na bralce ? Nasvet forum samo beri ali pa prosi admina da te zbirše ...tale brezmadežni Rok bo potem izpadel idiot samo zaradi izmišljenih stvari ki jih ljudje pišejo po forumu ...

Pa vseeno imam debelo kožo pa bom odgovoril še na točko 2 v Sloveniji sem bil sigurno že na kakih 10-tih dirkah v elektro kategoriji 1:10 190mm

plus tega sem odpeljal še kakšnih 15 dirk v drugih kategorijah... torej sem že dosti doživel na vseh teh dirkah ki niso bile odlične, vendar zdaleč ne porazne ! Na vseh dirkah mi je štelo kroge in na vseh dirkah sem šel domov vesel tudi če se nisem najbolše odrezal !

glede stroškov nekaj berem ...oprosti samo sam sem na tesno z denarjem in mi je vsak papirnat € veliko ! Ampak sploh se ne gre za denar gre se za to da sem užaljen da sem v obraz dobil stavke da sem sam kriv da mi ne šteje itd ... in kr diskvalifikacija ! ...samo vidim da je to kr malo prezahtevna tema za ljudi ki nimajo svojega pogleda na svet !

če bi prvo finale ponovili zaradi tega ker sem jaz kot tekmovalec pravilno ravnal z transponderji in če bi zmagal bi imel 1+3 kar pa je malo bolše kot 8 mesto .. pa vseeno zmaga v prvem finalu bi bila zelo težka ker sem občutil da se tudi tisti malo hitrejši radi zaletavajo !

LP
Scythe

Kraj: Fram

OdgovorNapisal/-a Scythe » 28.08.2007, 19:12

PORTAL RC Team napisal/-a:ŠABADER pa je zgodb zase. Njegov EGO je večji kot Triglav in modelar za kakeršnega se ima SI NESME PRIVOŠČITI DA NAMESTO DA MODEL POPRAVI GA PREPROSTO BRCNEŠ Verjemite ,da če bi bil moj bi kdor me pozna pristopil in ga tuti seznanil z mojo NOGO in tudi ROKO!!!

Dejan če pa bi bil moj bi se ti po končani vožnji ( če bi mi štel transponder) resnično zahvalil ker očitno eden redkih vem da je to najhitrejša možna varjanta da avto usmeriš v pravo smer !
Scythe

Kraj: Fram

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prireditve.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov