Moderator: Jetforce
PORTAL RC Team napisal/-a:No Preprosto nisem utenil prej napisat, pa vidim da so bistvo mnogi že napisali!!ČASOMERILCU to vsako sredo ob 18""imam ureučenja merjenje krogov.......kako se to dela!!!!Resnično![]()
ŠABADER pa je zgodb zase. Njegov EGO je večji kot Triglav in modelar za kakeršnega se ima SI NESME PRIVOŠČITI DA NAMESTO DA MODEL POPRAVI GA PREPROSTO BRCNEŠ Verjemite ,da če bi bil moj bi kdor me pozna pristopil in ga tuti seznanil z mojo NOGO in tudi ROKO!!!
Drugače pa sem se sam imel dobro ob drožbi elektrašev , seveda PORTAL Teama!!Lahko bi še dosti napisal ,pa je ze bilo napisano in š kdo bo sigurno napisal!
kurty napisal/-a:Dejan je bil prvi zato, ker je odličen voznik! Kdor je gledal dirko je zlahka ugotovil, da ga je na prvo mesto pripeljala odlična vožnja.
*katy* napisal/-a:Aaaaa pa da ne pozabim...
Brezmadežni rok, ki se ti je takšna krivica storila na tej tekmi, kolikor se spomnim... Ali ni organizator dirke ravno v tvojih box-ih našel transponder, ki bi se moral polniti že 5 minut-l in prosilo po mikrofonu, da se ga vrne na svoje mestoAli se mogoče motim?!?!?!
Sprejmemo vse kritike samo te, ki si jih dal pa niso realne saj si se udeležil le na dveh dirkah v SLOAli se zopet motim?!
![]()
Lp Katja
Jetforce napisal/-a:*katy* napisal/-a:Aaaaa pa da ne pozabim...
Brezmadežni rok, ki se ti je takšna krivica storila na tej tekmi, kolikor se spomnim... Ali ni organizator dirke ravno v tvojih box-ih našel transponder, ki bi se moral polniti že 5 minut-l in prosilo po mikrofonu, da se ga vrne na svoje mestoAli se mogoče motim?!?!?!
Sprejmemo vse kritike samo te, ki si jih dal pa niso realne saj si se udeležil le na dveh dirkah v SLOAli se zopet motim?!
![]()
Lp Katja
1. se motiš!
Transponder je bil pri meni! Prišlo je do nesporazuma in ga nisem vrnil...
2.
Se čudiš zakaj se ni udeležil več dirk v Sloveniji ?
PORTAL RC Team napisal/-a:ŠABADER pa je zgodb zase. Njegov EGO je večji kot Triglav in modelar za kakeršnega se ima SI NESME PRIVOŠČITI DA NAMESTO DA MODEL POPRAVI GA PREPROSTO BRCNEŠ Verjemite ,da če bi bil moj bi kdor me pozna pristopil in ga tuti seznanil z mojo NOGO in tudi ROKO!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov