Hi!
Ta stranska zakrilca si verjetno mislil na vinglete. Kako velike baterije pa si dal za sprejemnik?
Za pogonske akkuje v elektromotorni varijanti uporabi raje 8 celic velikosti AA in ne AAA. Če ti sedanji akumulatorji odgovarjajo glede teže (težišča) potem boš moral imeti, ko boš montiral motor, naprej večjo težo, ker je motor za težiščem in boš moral kompenzirati njegovo težo.
Zato je bolje vzeti potem celice velikosti AA da ti ni potrebno dodajati dodatnega balasta. Pridobiš na času letenja.
Na tvoj regler (JETI 350) Je vseeno ali das 7 ali 8 celic. Ce se ne motim imas varijanto, ki je predvidena za 6-10 celic. Ce pogledas na regler ti na spodnjem delu nalepke na malo pise za koliko celic je predviden.
Tocne razlike med motorjema ti ne bi znal povedati. Mislim da je marko-x probal najprej z 400 potem pa je presel na 480 - marko mam prav?
Sam sem ze na zacetku imel 480 varijanto (na 8 celic) in meni gre v redu. Videl sem ze letet markota z 400 in je slo v redu. One je letel tudi celo na 7 celic ce se ne motim, pa je se vedno slo v redu. Samo to je ze nekaj casa nazaj pa se sedaj vec ne spomnim kako je to slo glede na mojega. Pa tudi bi malo teze primerjal se mi zdi, ker imama vsak po svoje malo modificirane varijante kril
Lp Bostjan